شرح و نتایج این تحقیق در نشریه بین المللی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان در دانشگاه پنسیلوانیا دریافتند که نوشیدن کاکائو داغ بدون شکر می‌تواند فرد را در برابر چاقی و دیابت و همچنین عوارض آنها محافظت کند.

 
 
بر اساس این تحقیقات موش هایی که در یک رژیم غذایی با چربی بالا، کاکائو خورده بودند نسبت به موش‌هایی که از همان رژیم غذایی ولی فاقد کاکائو استفاده کرده بودند، کمتر دچار دیابت، چاقی و کبد چرب شدند. پودر کاکائو همچنین سطوح تری گلیسرید کبد را در موش‌ها بیش از 32 درصد کاهش داد.
 
شرح و نتایج این تحقیق در نشریه بین المللی تغذیه بالینی به چاپ رسیده است.
 
تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
برچسب ها: کاکائو ، بیماری ، درد ، درمان ، چاقی ، کبد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.