سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زمانیکه میزان غذای دریافتی فرد به میزان پر شدن و سیری وی برسد و فرد بیش از حد متداول اشتها به غذا داشته باشد این مسئله را در وی میتوان اشتهای کاذب دانست.
وی افزود: همچنین در صورتیکه فرد پس از مصرف غذای کافی، باز هم تمایل به مصرف بیشتر مواد غذایی دارد میتوان به وجود اشتهای کاذب در وی پی برد.
این متخصص تغذیه با اشاره به راههای سرکوب اشتهای کاذب عنوان کرد: برای سرکوب کردن اشتهای کاذب خود می توان از راههایی استفاده کرد بدین منظور فرد با مصرف زیاد سالاد، میتواند از اشتهای کاذب خود جلوگیری نماید در این هنگام وی پس از مصرف غذا احساس سیری را تجربه خواهد کرد.
انتهای پیام/