مدیر باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد گفت: امسال دو هزار و 400 تن سبزی و صیفی گلخانه ای شامل خیار، گوجه، توت فرنگی، بادمجان و فلفل دلمه ای در این استان تولید می شود.
سید طاهر نوربخش افزود: بیشترین محصول گلخانه ای استان شامل خیار و گوجه با تولید هر کدام، حدود یکهزار تن در سال است.
وی اضافه کرد: 3 واحد پرورش توت فرنگی به میزان 9 هزار متر مربع در چهارمحال و بختیاری فعال است که سالانه 180 تن محصول تولید می کند.
نوربخش با اشاره به فعالیت 47 واحد گلخانه پرورش محصولات کشاورزی با سطح 14 هکتار در استان، گفت: 32 واحد معادل 9 هکتار آن، به کشت سبزی و صیفی و 15 واحد به گل شاخه بریده اختصاص دارد.
مدیر باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: امسال حدود 5220 تن قارچ خوراکی هم در 14 واحد صنعتی و 30 واحد مشاغل خانگی در سراسر استان تولید شد.
وی از تولید 5 میلیون و 420 هزار گل شاخه بریده از انواع رز و آلسترومریا طی سالجاری در این استان نیز خبر داد.
به گفته مدیر باغبانی اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، بیش از نیمی از محصولات گلخانه ای این استان، به سایر استانها و بویژه اصفهان و تهران صادر می شود.
نوربخش، افزایش 7 برابری برداشت محصول، کشت متراکم و استفاده از گونه های اصلاح شده را از مزیت های کشت گلخانه ای نسبت به کشت باغی و زراعی بیان کرد.
انتهای پیام/ب