مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پنیر خامهای به دلیل میزان بالای چربی آن باید به صورت محدود مصرف شود علاوه بر آن مصرف زیاد چربی شیر و لبنیات مانند گوشت قرمز سبب تنگی عروق قلب میشود.
وی افزود: همچنین اسید چرب اشباع و روغن جامد نیز در لبنیاتی چون پنیر خامهای علاوه بر آنکه چاقی فرد را به همراه دارد وی را به بیماری قلبی مبتلا میکند.
این متخصص تغذیه با اشاره به مواد دیگر موجود در پنیر خامهای که سبب تنگی عروق میشود، اظهار داشت: روغنهای جامد موجود در پنیر خامهای نیز تنگی عروق را برای فرد به وجود میآورد این مسئله از طریق قرار گرفتن پلاکهای چربی بر روی جدارههای عروق فرد به وجود میآید در این هنگام در صورت رقیق یا غلیظ شدن خون فرد سکتههای قلبی رخ میدهد.
انتهای پیام/