مریم حسینی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در فصل پاییز و زمستان مرکبات به وفور یافت میشود در واقع مرکبات سرشار از ویتامین C است و در واقع ویتامین C از جمله آنتی اکسیدانهای قوی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
وی افزود: مصرف مرکباتی مانند لیمو ترش، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و مصرف آن همراه با غذاها جذب آهن را افزایش میدهد و کم خونی را جبران میکند.
وی اذعان داشت: افرادیکه به کم خونی ناشی از فقر آهن مبتلا هستند، بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی هستند. افراد باید کم خونی خود را جبران کنند در واقع کم خونی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن افراد میشود و آنها کمتر در معرض عفونتهای ویروسی قرار میگیرند چراکه عفونتها موجب بروز سرماخوردگی از کام و آنفلوآنزا میشوند.
انتهای پیام/