برلیانت بزرگمهر دبیر انجمن تغذیه ایران، مشاور تغذیه و رژیم غذایی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: تقویت حافظه مطلبی نیست که مربوط به تغذیه باشد. ولی تغذیه یک نقش در حافظه دارد که اگر انرژی به مقدار لازم به بدن نرسد اصولاً فعالیت داخلی متوقف میشود.
وی ادامه داد: البته عوامل دیگری هم مثل ویتامین گروه B و C که هر دو در تولید انتقال دهندههای عصبی که پیام عصبی از یک سلول عصبی به سلول دیگری میرسد مؤثر هستند. و حتی ید هم مورد توجه است که اگر مادر باردار به اندازه کافی ید دریافت نکند نوزاد عقب افتاده به دنیا میآید اما اگر در افراد بزرگسال این اتفاق بیافتد حافظه مقداری ضعیف میشود قدرت تمرکز را از دست میدهد.
وی ادامه داد: مسئلهی مهم این است که کمبود کربوهیدرات باعث افت قند خون میشود چون سوخت سلول عصبی صرفاً از مواد کربوهیدرات است و باعث فراموشی در فرد، قدرت تمرکز میشود.
بزرگمهر خاطر نشان کرد: موردی که برای تقویت حافظه خیلی مهم است، مصرف صبحانه کامل و وعدههای اصلی غذایی را باید مورد توجه بگیرد.
انتهای پیام/