مراسم افتتاحیه "همایش بین‌المللی تحول پایدار در نظام سلامت، رویکردها و چالش‌ها" امروز در مرکز همایش‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

به گزارش گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر یارمحمدیان قائم مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دبیر علمی همایش، هدف از برگزاری این همایش را هم‌اندیشی و تبادل نظر دانش‌پژوهان و مدیران بخش‌ بهداشت و درمان درمورد اجرای طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد و افزود: انتقال تجربیات مجریان و دست‌اندرکاران برنامه و بررسی نقاط قوت و ضعف آن، نقد و بررسی زیرساخت‌های اجرای برنامه، بحث و تبادل نظر در مورد راهکارهای تداوم اجرای طرح و نیز تعامل سازمان‌های بیمه و بیمارستان‌های بخش دولتی در راستای اجرای بهتر و مؤثرتر برنامه از دیگر اهداف برگزاری این همایش می‌باشد.

وی افزود: طرح تحول در نظام سلامت از اردیبهشت امسال آغاز شد و در قالب گام‌های مختلف، ابعاد نظام سلامت شامل حوزه درمان یعنی مراقبت‌های بیمارستانی و سرپایی در فاز اول و فاز دوم حوزه بهداشت و پزشک خانواده و در فاز سوم ابلاغ کتاب تعرفه سلامت را مورد بازنگری قرار داد. 

با توجه به اینکه این اقدامات و برنامه‌ها که همه در جهت افزایش پاسخگویی نظام سلامت، کاهش هزینه‌های درمانی در سبد خانوار، افزایش رضایت بیماران و همراهان بوده است، به پایداری تحول در نظام سلامت و منابع آن منجر شود.

قائم مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ادامه داد: طرح تحول نظام سلامت که با هدف کاهش پرداخت مستقیم از جیب بیماران، کاهش درصد خانوارهای مبتلا به هزینه‌های کمرشکن سلامت، رفع محرومیت و ترویج عدالت در بهره‌گیری از خدمات سلامت طراحی و اجرا شده است، نشان‌دهنده تلاش نظام سلامت برای پاسخگویی اجتماعی از طریق بهبود کیفیت خدمات سلامت و افزایش رضایتمندی بیماران و مردم می‌باشد، بنابراین این برنامه نیاز به بررسی و ارزیابی دارد تا چالش‌ها و فرصت‌های بوجود آمده از این طرح مورد تحلیل قرار گیرد و با بهره گیری ساز و کارهایی، مورد اصلاح مداوم قرار گرفته و میزان اثربخشی و تحقق اهداف آن و همچنین انطباق عملکرد برنامه با اهداف آن دائماً مورد سنجش و ارزشیابی قرار گیرد.

دبیر علمی همایش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این همایش با همکاری بیش از 20
دانشگاه خارجی و داخلی و انجمن‌های مربوطه برگزار و همچنین طراحی و برگزاری این همایش با حمایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان‌های بیمه‌گر، دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و تعدادی دانشگاه خارجی صورت گرفته که جا دارد از تلاش‌های همه این سازمان‌ها قدردانی شود.
دکتر یارمحمدیان شرکت‌کنندگان و گروه هدف این همایش را تمامی دست‌اندرکاران طرح تحول نظام سلامت در سطوح مختلف شامل سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان و کارشناسان در حوزه وزارت بهداشت، سازمان‌های بیمه‌گر در کلیه سازمان‌های مرتبط عنوان کرد و افزود: علاوه بر آن مدیران و رؤسای مراکز درمانی و بهداشتی، کارشناسان اجرایی و صفی دانشگاه‌ها شامل معاونت‌های درمان، بهداشت و توسعه مدیریت و نیز کلیه استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران حوزه سیاست‌گزار سلامت، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و اقتصاد در سلامت در این همایش شرکت خواهند نمود.

وی همچنین به حضور سخنرانان خارجی در این همایش اشاره کرد و گفت: مدعوینی از دانشگاه‌های انگلستان، استرالیا، آلمان جهت ایراد سخنرانی و ارائه کارگاه و برگزاری نشست‌های تخصصی دعوت شده‌اند.

دبیر علمی این همایش همچنین به حضور سخنرانانی از وزارت بهداشت و نیز دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اشاره کرد و گفت: در این همایش معاون درمان و مسئولان دیگری از وزارت بهداشت و نیز مسئولین دیگری از دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، شاهد، تهران و شهرهای مشهد، تبریز، شیراز و کرمان سخنرانی خواهند کرد و به بحث و بررسی در خصوص اهداف همایش خواهند پرداخت.

دکتر یارمحمدیان تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه این همایش را 395 مقاله عنوان کرد و گفت: از این تعداد 30 مقاله به صورت سخنرانی و بیش از 90 مقاله در قالب پوستر و به صورت الکترونیک در سالن‌های مجاور به نمایش گذارده می‌شود.

وی به برگزاری دو کارگاه در حاشیه همایش اشاره کرد و گفت: برگزاری دو کارگاه آموزشی، دو ویدئو کنفرانس توسط سخنرانان خارجی، پنل‌های تخصصی با موضوعات مختلف برنامه تحول نیز از دیگر برنامه‌های این همایش سه روزه خواهد بود.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.