دکتر زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه سلامت وزارت بهداشت و درمان درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گروه غلات و نان شامل انواع نان، برنج و ماکارونی است که توصیه میشود بهترین نوع نان که همراه با سبوس است، مصرف شود و میتوان گفت نان سنگک و نان جو بسیار مطلوب است.
همچنین مصرف برنج به صورت کته چون موجب حفظ ویتامینهای گروه B در برج میشود توصیه میشود.
وی ادامه داد: در مصرف نان باید توجه داشت از جوش شیرین در هنگام پخت استفاده نشده باشد که بهترین نان که بدون جوش شیرین پخت میشود نان سنگک است.
انواع غلات بو داده مثل برنجک، گندم برشته، ذرت بو داده می تواند میان وعده خوبی از گروه غلات باشد.
وی در پایان گفت: مصرف برنج همراه با انواع حبوبات مثل عدس، لوبیا، ماش و باقلا میتواند در تأمین پروتئین بدن بسیار موثر باشد چرا که انواع حبوبات، منابع بسیار غنی تأمین کننده پروتئین هستند.
انتهای پیام/