دکتر پیام فرح بخش در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آناناس دارای ویتامین ث است و این ویتامین پیشساز مادهای به اسم کلاژن است که در سلامت پوست و سلامت عروق خونی کاربرد فراوان دارد.
وی افزود: در هنگام کلاژن سازی قوام پوست و عروق خونی افزایش می یابد. ویتامین ث موجود در آناناس باعث شده، که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی باشد وا ز ویتامینهای محلول در آب محسوب میگردد که باعث جلوگیری از صدمات و بازتر شدن عروق جهت گردش خون بیشتر می گردد.
وی در پایان گفت: سه چهارم لیوان آناناس یک واحد میوه حساب می شود و معادل 60 کالری انرژی دارد ولی اگر به صورت کمپوت مصرف گردد، بدلیل شکر موجود درآن، میزان کالری افزوده میگردد.
انتهای پیام/