وی با اشاره به میزان استفاده از سمنو اظهار داشت: مصرف سمنو بیشتر جنبه دسر برای افراد دارد به همین دلیل باید این ماده غذایی را مانند سایر دسرها به مقدار کم مصرف کرد البته افراد لاغر میتوانند به میزان بیشتری از سمنو استفاده کنند.
این متخصص تغذیه ادامه داد: سمنو به لیل آنکه از جوانه گندم تهیه شده است ویتامین E در آن وجود دارد و در ردیف آنتی اکسیدانها قرار میگیرد به همین دلیل میتواند از بروز بیماریهای متابولیک، سرطان و قلبی عروقی جلوگیری نماید، همچنین مصرف این ماده غذایی در رشد افرادی که در سنین رشد قرار دارند نیز موثر واقع میشود.
وی تصریح کرد: مصرف سمنو در بهبود پوست، مو و ناخن افرادنیز علاوه بر خاصیتهای دیگر آن، تاثیر میگذارد.
انتهای پیام/