مصرف سمنو می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان‌ پیشگیری نماید.

سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: سمنو یک ماده غذایی چاق کننده محسوب می‌شودبه لیل آنکه مواد قندی و چربی در این ماده غذایی وجود دارد.
وی با اشاره به میزان استفاده از سمنو اظهار داشت: مصرف سمنو بیشتر جنبه دسر برای افراد دارد به همین دلیل باید این ماده غذایی را مانند سایر دسرها به مقدار کم مصرف کرد البته افراد لاغر می‌توانند به میزان بیشتری از سمنو استفاده کنند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: سمنو به لیل آنکه از جوانه گندم تهیه شده است ویتامین E در آن وجود دارد و در ردیف آنتی اکسیدان‌ها قرار می‌گیرد به همین دلیل می‌تواند از بروز بیماری‌های متابولیک، سرطان و قلبی عروقی جلوگیری نماید، همچنین مصرف این ماده غذایی در رشد افرادی که در سنین رشد قرار دارند نیز موثر واقع می‌شود.

وی تصریح کرد: مصرف سمنو در بهبود پوست، مو و ناخن افرادنیز علاوه بر خاصیت‌های دیگر آن، تاثیر می‌گذارد.




انتهای پیام/

برچسب ها: سمنو ، گندم ، ویتامین ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار