روغن‌هایی چون روغن زیتون، آفتابگردان و... جایگزین روغن حیوانی کنید.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  اظهار داشت: فشار خون بالا امروزه یکی از مشکلات بهداشتی در جهان به شمار می‌رود، که مصرف نمک یکی از عوامل ایجاد فشار خون محسوب می‌گردد. بیشترین مقدار نمک از طریق نان است.

لذا لازم است افراد در مصرف نان دقت کرده و از انواع نان‌های کم نمک استفاده کنند.

وی در خصوص کاهش مقدار نمک دریافتی عنوان کرد: ضرورت دارد افراد برچسب‌های تغذیه‌ای را مطالعه کرده وغذاهایی که مقدار سدیم کمتری دارند را انتخاب کنند همچنین مراقب نمک پنهان که در تمام مواد غذایی موجود است باشند و ادویه جاتی استفاده کنند که در تهیه آنها از نمک استفاده نشده است.

عبدالهی برای کنترل فشار خون نکاتی را متذکر شد که در ذیل به آن اشاره کرد: از غذاهای متنوع استفاده کنید، به عبارت دیگر روزانه از مواد غذایی موجود در 5 گروه( نان و غلات، میوه‌ها، سبزی‌ها، شیرو لبنیات، پروتئین) به مقدار توصیه شده مصرف کنید.

روغن‌های گیاهی( آفتابگردان، کانولا، روغن زیتون و...) را جایگزین روغن‌های حیوانی کنید.

از غذاهای حاوی فیبر نظیر،( نان سنگک و جو) از نوع کم نمک، ماکارونی سبوس‌دار، میوه‌ها و سبزی های تازه استفاده کنید.

غذاهایی با حداقل اسیدهای چرب ترانس و اشباع را انتخاب کنید، همچنین از مصرف غذاهای سرخ شده، گوشت‌های پرچرب، کیک‌ها، کلوچه‌ها و شیرینی خامه‌ای که چربی بالا دارند بپرهیزید.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.