در ایام نوروز مطلبی که باید مورد توجه باشد اعتدال در خوردن مواد غذایی است.

مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: در ایام نوروز مطلبی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که باید اعتدال در خوردن مواد غذایی رعایت شود.

وی ادامه داد: بعضی از مواد غذایی مناسب است مثل آجیل‌ها با توجه به روغن‌های مفید دارای ارزش است، فقط شیرینی جات نامناسب است که توصیه شده از شیرینی‌های کوچک پذیرایی شود و از شیرینی‌های بزرگ مثل شیرینی خامه‌ای که باید در یخچال نگهداری شود جدا پذیرایی نشود.

کیمیاگر بیان کرد: میوه‌ها و مرکبات هم مانند کیوی، نارنگی، سیب و خیار مناسب است البته خیار در کشور ما به عنوان یک میوه شناخته شده ولی در کشورهای خارجی به عنوان سبزیجات بیان شده است.

وی تصریح کرد: چای هم نوشیدنی مناسبی است که در روز تا 5 فنجان توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: 100 گرم پسته 550 کالری دارد که از یک بشقاب برنج هم کالری بیشتر دارد. البته می توانند افراد به جای شکلات‌ها که مضر است از تخمه‌های ریز کدو استفاده کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.