براساس شواهد موجود و با تلاش‌های گسترده تحقیقاتی که تاکنون صورت گرفته است، علاوه بر درمان بهتر و افزایش طول عمر مبتلایان به ایدز، کیفیت زندگی این افراد نیز افزایش چشمگیری یافته است.

علی اکبر مرادی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سندرم نقص ایمنی اکتسابی یا همان ایدز، یک موضوع و مشکل جهانی است که میلیون‌ها نفر را به خود دچار کرده است. 

وی با اشاره به اقدامات زیادی که در خصوص کنترل و پیشگیری و همچنین درمان ایدز صورت گرفته است، تصریح کرد: متاسفانه بسیاری این طور تصور می‌کنند که ابتلا به ایدز به معنی از دست دادن کامل زندگی و کاهش شدید کیفیت زندگی است که این تصور چندان درست نیست.

مرادی تاکید کرد: براساس شواهد موجود با تلاش‌های گسترده تحقیقاتی که تاکنون صورت گرفته است علاوه بر درمان بهتر و افزایش طول عمر مبتلایان به ایدز، کیفیت زندگی این افراد نیز افزایش چشمگیری یافته است.

وی یاداور شد: البته اغلب مبتلایان به ایدز درجات مختلفی از ناراحتی‌های روحی و روانی نظیر افسردگی را تجربه می‌کنند که این ناراحتی‌ها خود می‌تواند به تشدید بیماری و کاهش کیفیت زندگی آن‌ها منجر شود. 

مرادی گفت: داشتن روحیه خوب و امید به کنترل و درمان بیماری، مهمترین راهکار برای کنترل ایدز و افزایش کیفیت زندگی افراد مبتلا به این بیماری عفونی است. 


انتهای پیام/





برچسب ها: ایدز ، علوم پزشکی ، زندگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.