معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، پیشگیری از وقوع و یا کنترل عوارض بیماری‌های غیر واگیر در کشور را مهم‌ترین هدف برنامه مراقبت‌های اولیه سلامت در مناطق حاشیه و سکونتگاه‌های غیر رسمی عنوان کرد.

به گزارش گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مراسم افتتاح برنامه مراقبت‌های اولیه سلامت در مناطق حاشیه مشهد که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جمعی از مسئولان استانی و دانشگاهی در مرکز سلامت جامعه مهرگان مشهد برگزار شد با اشاره به اینکه وزیر بهداشت از ابتدا بر اجرای برنامه‌های بهداشتی در مناطق شهری بر اساس پاسخگویی به نیاز مردم، دسترسی مناسب و صرفه اقتصادی تاکید داشت اخاطر نشان کرد: پس از مطالعه و تلاش فراوان اجرای برنامه مراقبت‌های اولیه سلامت در مناطق کم برخوردار و حاشیه شهر‌ها بر اساس تاکیدات وزیر بهداشت طراحی و به اجرا در آمد. 

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمار‌ها بیش از ۱۰ میلیون نفر در مناطق حاشیه شهرهای کشور سکونت دارند خاطر نشان کرد: این برنامه که امروز با همت و تلاش مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مرحله اجرا رسیده، قرار است تا پایان شهریور در تمامی کشور اجرایی شود. 

دکتر علی اکبر سیاری با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰ میلیون نفر در کشور مبتلا به پرفشاری خون و هفت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر مبتلا به دیابت هستند که ۵۰ درصد این افراد از بیماری خود اطلاعی ندارند تصریح کرد: با اجرای اقدامات پیشگیرانه می‌توان از مرگ و می‌ر‌های زود رس ناشی از عوارض این بیماری جلوگیری کرد. 

وی با بیان اینکه حدود ۲۵ میلیون نفر در کشور مبتلا به اضافه وزن و چاقی هستند خاطر نشان کرد: اگر اقدامات پیشگیرانه برای این افراد انجام نشود، ممکن است در آینده با خطر ابتلا به بیماریهای غیر واگیر و سکته‌های مغزی و قلبی روبرو شوند. 

معاون بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در برنامه مراقبت‌های اولیه سلامت در مناطق حاشیه هر سه تا چهار هزار نفر زیر نظر یک کار‌شناس بهداشتی و هر ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر زیر پوشش یک پزشک قرار می‌گیرند، اظهار داشت: اجرای این برنامه گام موثری در پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر خواهد بود.




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.