نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.

به گزارش سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ها، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.
غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :
1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
2-چغندر به سبب آنکه نیترات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

برچسب ها: غذا ، گرم شدن ، سرطان زا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ایرانی
۰۸:۴۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴
برای باشگاه خبرنگاران زشت است که مطلب به این مهمی را بدون ذکر منبع موثق اعلام کند. این کار مثل شایعه پراکنی است . شاید برخی از گفته ها صحت علمی نداشته باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۵۵ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۴
حالا کو تا سرطان .بگو این ها بخاطر کود وسم وهورمون خودشان از اصل سرطان زا هستند
آخرین اخبار