در گروه نان و غلات، نان سبوس‌دار به دلیل داشتن ویتامین‌های گروه 21B و 41B به از بین رفتن ‫‏چربی‌های‬ ‫شكمی‬ كمك می‌كند.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران می‌گویند اگر كسی بخواهد از چربی اضافی شكم خلاص شود باید به جای نان سفید از نان‌های تیره و سبوس‌دار استفاده كند. نان سفید برای تندرستی زیان‌آور نیست اما چربی‌های شكم را افزایش می‌دهد.

محققان بر این باورند که مصرف معقول نان سبوس‌دار، سه ‌بار در روز همراه با یك‌بار نان سفید می‌تواند در یك دوره دو تا سه ماهه سبب كاهش وزن و كاهش بسیار چربی‌های شكم شود. نان سنگك، بلغور گندم، جوی دو سر، ذرت كامل و برنج قهوه‌ای در این گروه قرار دارند.
 
جدیدترین پژوهش های دانشمندان نشان می دهد نان سبوس سرشار از ویتامین ها است و به سلامت پوست و مو کمک می کند.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: نان ، بیماری ، درد ، درمان ، سبوس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.