"مهدی نجاری" مدیرعامل صندوق قرضالحسنه شهیدان رجایی و باهنر در گفتوگو با
خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران با اشاره به بازگشت این صندوق به ریاست جمهوری اظهار داشت: صندوق شهیدان رجایی و باهنر در سال 64 با این هدف تأسیس شد که جایگاهی برای حل مشکلات کارکنان نهاد ریاست جمهوری باشد.
مدیرعامل این صندوق افزود: سالها است که وقتی دولتها عوض میشوند، تغییر مدیریتهای نهاد ریاست جمهوری در هیئت مدیره و امنای صندوق هم شکل میگیرد.
وی ادامه داد: هنگامی که دولت یازدهم تشکیل شد، بالطبع تمام قسمتهایی که تحت اختیار نهاد ریاست جمهوری بودند، باید یکییکی مدیریتها را واگذار میکردند، مگر اینکه مدیری از دولت قبل در سمت خود ابقا میشد.
نجاری اضافه کرد: دوستان دولت قبل این صندوق را واگذار نمیکردند و میگفتند این صندوق به صورت هیئت امنا شخصیت حقوقی مجزایی دارد و ما آن را اداره میکنیم.
عضو هیئت مدیره صندوق قرضالحسنه شهیدان رجایی و باهنر تأکید کرد: ما بارها از مدیرعامل وقت آن زمان درخواست کردیم که شما بروید و با دوستان صحبت کنید تا شرایط واگذاری را به هیئت مدیره جدید را آماده کنیم. آنها این کار را انجام نمیدادند تا این که ما با همکاری بانک مرکزی و دستگاه قضایی توانستیم مشکل را تا حدودی رفع کنیم.
نجاری گفت: در این 7-8 ماهی که من به عنوان مدیرعامل جدید این بخش منصوب شدهام، صندوق دوباره به کارکنان نهاد برگردانده شده است و توانستهایم اقدامات بسیار خوبی را در جهت حل مشکلات انجام دهیم.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: این صندوق متعلق به کارکنان نهاد ریاست جمهوری بوده و در دولت قبل به خیلی از دوستان خارج از سازمان وام داده شده بود.
نجاری اضافه کرد: از وقتی که دولت و هیئت مدیره جدید روی کار آمده و صندوق را تحویل گرفته، توانسته تمامی خدماتی را که مربوط به خود کارکنان نهاد است را ارائه دهد و بسیاری از مشکلات دوستان را حل کند.
وی تأکید کرد: ما توانستیم پولها و وامهایی که به خارج از نهاد داده شده بود و مطالبات و اقساط عقب افتاده را در طی این 7-8 ماه با برنامه ریزی به صندوق برگردانیم و این نهاد پتانسیلی برای خود کارکنان باشد، زیرا این صندوق برای آنها تأسیس شده است.
نجاری بیان کرد: ما توانستیم صندوق را به ماهیت اصلی دورانی که حضرت آقا رئیس جمهور بودند، یعنی کمک و حل کردن مشکلات کارکنان نهاد ریاست جمهوری برگردانیم.
عضو هیئت مدیره صندوق قرضالحسنه شهیدان رجایی و باهنر گفت: ما تنها صندوقی هستیم که در کشور کاملاً قرض الحسنه هستیم و هیچ کارمزدی دریافت نمیکنیم، تمام اقداماتی هم که انجام میدهیم در راستای دولت است و با تعویض دولت هم بر خود واجب میدانیم که به عنوان هیئت مدیره سمت را واگذار کنیم و در واقع مدیریت را به دولت جدید تحویل دهیم و در صورت ابقا به کارمان ادامه دهیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: خط مشی صندوق قرضالحسنه را نهاد ریاست جمهوری تعیین میکند و امیدواریم که یک بار دیگر بتوانیم در مسیر واقعی قرض الحسنهای که برایش تعریف شده بود، قرار بگیریم و بتوانیم مشکلات کارکنانی که درآمد کمتری دارند، حل کنیم.
ماجرا از زبان بانکاواخر
هفته گذشته بود که مرتضی بانک معاون کل نهاد ریاست جمهوری از بازگشایی
صندوق قرض الحسنه شهید باهنر و رجایی با پیگیری حقوقی، اقدامات قانونی و
هماهنگ با بانک مرکزی و سازمان ثبت اسناد به دولت خبرداد و گفت: اکنون
پروندهای در این زمینه در دستگاه قضایی تشکیل شده است تا به موضوعات مختلف
آن رسیدگی شود، این صندوق در هر دولت با تغییراتی به مدیران جدید تحویل
داده میشد ولی برخی افراد مسئول در دولت قبل از انجام تغییر و تحولات
جلوگیری کردند. بانک اضافه کرد: اقدامات مثبت قوه قضائيه در اين موضوع آثار
ارزندهای داشته و بنده به سهم خود از همکاری دستگاه قضا در زمينههای
ديگر نيز بسيار سپاسگزارم.
شایان ذکر است؛ صندوق
شهیدان رجایی و باهنر در سال 1364 به عنوان یک موسسه عمومی در دولت وقت
تاسیس و ثبت شد. از آن هنگام بنا شد تا اعضای هیات امنا و هیات مدیره آن با
انتصاب دولتها تغییر کند، اما با گذشت حدود ۲۳ سال از فعالیت معمول این
صندوق، ناگهان در دولت قبلی به یک موسسه خصوصی تبدیل شد و چند مقام وقت با
عضویت در هیات امنا و انتخاب مدیرعامل، این موسسه عمومی را به عنوان به
صورت خصوصی در اختیار گرفتند و در یک اقدام غیرقانونی این صندوق به خارج از
نهاد ریاست جمهوری منتقل و از حساب کارکنان نهاد ریاست جمهوری، به افراد
خارج از این مجموعه وام داده شد.
انتهای پیام/