به گزارش
گروه اجتاعی باشگاه خبرنگاران، علی اکبرانجمنی شهردار منطقه 15 با اشاره به مشکلات محیط زیست جنوب تهران اظهارکرد: درباره مسائل محیط زیست کارخانه سیمان سال گذشته جلساتی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار کردیم ولی وضعیت کارخانه به گونه ای نیست که جابجا شود بلکه باید فلیتر، محیط و فضای کارخانه و نیز ضوابط زیست محیطی که از آلایندگی آن می کاهد رعایت شود.
وی افزود: آلودگی گود سیاه کوه در بزرگراه امام رضا(ع) اگربیشتر از کارخانه سیمان نباشد کمتر از آن هم نبود. روزانه 1200 تا 1400 کامیون نخاله در این محل تخلیه می شد که با پی گیری ها و تلاش های سال گذشته تخلیه نخاله در این محل از تاریخ 25 اسفند ماه تعطیل شد تا آلودگی زیست محیطی آن به حداقل برسد.
شهردار منطقه در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص ساخت و سازهای حریم گفت: باتوجه به سوابق مدیریتی که در دولت و شهرداری در سالهای گذشته داشته ام، در منطقه 15 زمین خواری بنحوی که چشم طمع به آن وجود داشته باشند، وجود ندارد.
وی افزود: ما در محدوده حریم منطقه دو نقطه جمعیتی خاورشهر و قیامدشت را داریم که ساخت و ساز در آنجا در حوزه قانونی و برابر طرح تفصیلی انجام می شود و در روستاهای منطقه نیز برابر طرح هادی عمل می کنیم.
دکتر انجمنی در ارتباط با ساماندهی اوراقچی های شوش نیز گفت: در حوزه استحفاظی و حریم منطقه 20 یک مجموعه ای در حال آماده سازی است تا صنوف و اوراقچی ها به آن محل انتقال داده شوند.
وی یادآور شد: معضلاتی که در سالهای اخیر در خیابان شهرزاد وجود داشت، همه شاهد بودند ولی در سایه همین تعاملات و با عملکردی که داشتیم این معضل رفع شده و نمره آن از زیر صفر به 99 رسیده است.
دکتر انجمنی با اشاره به نامگذاری سال 94 به سال همدلی گفت: خانواده بزرگ شهرداری تعامل و همدلی را به معنای واقعی آن دارند و با توجه به این نامگذاری این را بر خود تکلیف می دانیم.
شهردار منطقه همچنین در خصوص افزایش گرمخانه در منطقه 15 اضافه کرد: منطقه 15 که نباید به تنهایی جوابگوی آسیب های اجتماعی 22 منطقه با جمعیت 10 میلیونی تهران باشد . شما ببینید چند در صد از افرادی که در این گرمخانه هستند ساکن این منطقه اند و به خاطر همین عوامل بود که دکتر قالیباف دستور دادند که گرمخانه ها در همه مناطق تهران افزایش یابد.
وی افزود: این مشکل باید ریشه ای حل شود. چنانچه به حل ریشه ای مساله نپردازیم اگر دهها مددسرا هم بسازیم بازهم کم است. و به اعتقاد بنده باید این را به خود بقبولانیم که هر محله ای می تواند یک مددسرا شود.
شهردار منطقه در خصوص بافت فرسوده یادآور شد: حدود 10 درصد بافت فرسوده تهران در منطقه 15 است و با کاری که در این منطقه در زمینه تشکیل مدیریت واحد بافت فرسوده انجام دادیم و همچنین کمیته ای که به ریاست دکتر طلایی در این بافت تشکیل شد، کارهای بزرگی در این محدوده به ثمر نشست و 51 گذر در این بافت بازگشایی شد.
وی افزود: احداث پروژه های تجمیعی در این بافت با کوچه های باریک زیر یک متر و خانه های بسیار کوچک ، تامین روشنایی و برج های نوری و ... از جمله کارهای مهم در این بافت است.
شهردار منطقه همچنین در خصوص پایین بودن سرانه ها در محله های افسریه شمالی و جنوبی این منطقه گفت: به دلیل بافت ساختاری که در این محله شکل گرفته و همچنین بالا بودن قیمت زمین در این محدوده سرانه فضای سبز در این محله پایین است. از سال گذشته احداث فضای فرهنگی و ورزشی چند منظوره را در این محل آغاز کرده ایم تا بتوانیم برخی سرانه ها را در این محله بالا ببریم.
انتهای پیام/