به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری و به نقل از روابط عمومی تعزیرات حکومتی مازندران، مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران گفت: در راستای تأمین سلامت مواد غذایی، طرح نظارت بر قنادیها ویژه ماه مبارک رمضان اجرایی میشود.
مهدی عباسی افزود: در این طرح از تمام قنادیهایی که در این استان فعالیت میکنند و زولبیا و بامیههایی که توسط آنها تولید میشودبا ایجاد بازرسی های مشترک نظارت و بازرسی می شود.
به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران قنادی های استان باید زولبیا و بامیه دارای کیفیت و استاندارهای لازم را تولید و به شهروندان تحویل نمایند و چنانچه قصوری مشاهده و یا گزارشات تخلف از سوی مراجع ذی صلاح در یافت شود با متخلفین بدون مماشات و اغماض برخورد می شود.
عباسی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان نسبت به فعالیتهای فروشندگان مواد غذایی نظارتهای لازم صورت میگیرد، تصریح کرد: در این ماه همانند ماههای گذشته، نظارتهای لازم بر مغازههایی که در زمینه فروش مواد غذایی فعالیت می کنند، صورت می گیرد.
وی افزود: توزیع مواد غذایی سالم و استاندارد در جامعه باید مورد توجه تولیدکنندگان و فروشندگان موادغذایی قرار گیرد و مسئولان دستگاههای اجرایی مرتبط باید نظارتهای لازم را در این زمینه انجام دهند.
انتهای پیام/ح