وی تصریح کرد: تمامی قسمت های زعفران اعم از پیازهای ریز و برگ های آن، کاسبرگ و گلبرگ و همینطور پرچم های آن به ترتیب در دامداری، صنایع رنگرزی و زنبورداری مورد استفاده قرار می گیرند.
ایزدخواه ادامه داد: سه معیار عمده در انتخاب زعفران خوب، رنگ، عطر و طعم آن است.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: به طور متوسط از هر هکتار زمین، 5 کیلوگرم زعفران خشک به دست می آید.
وی افزود: کاشت، داشت، برداشت و فرآوری زعفران ساده است و به دستگاه های پیچیده نیاز ندارد.
ایزدخواه تاکید کرد: زعفران گیاه مناسبی برای مناطق کم آب است.
انتهای پیام/ح