بانک مرکزی، در راستا تحقق اهداف اقتصادی دولت و همچنين انتظام‌بخشی به بازار پولی و بانکی کشور، موضوع ساماندهی بازار غيرمتشکل پولی را با جديت در دستور کار قرار داده و اميد دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بانک گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ صحبت مؤسسات اعتباری فاقد مجوز نقل همه‌ی مجالس اقتصادی و غیر اقتصادی است و هرکس به شیوه‌ی خود سعی در زدن این غیرمجازها دارد. 

بانک مرکزی هم هراز چندگاهی سعی در بیدار کردن مردم و زدن تلنگری به آن‌ها  دارد تا شاید کسی از سپرده گذاران این مؤسسات به خود بیاید و قید آن چند درصد مازاد بر نرخ سود قانونی را بزند. 

از طرفی قوه قضایی نیز چند در میان جلسات خود از مشکلات این مؤسسات برای مردم و کلیه سازمان‌ها شکایت می‌کنند و با توجه به اقدامات مخرب آن‌ها سعی در شفاف سازی در این زمینه دارند. 

اما از طرفی که همه به دنبال ایجاد هجمه و سیلی از اعتراضات به سوی مؤسسات مالی و اعتباری فاقد مجوز هستند برخی از مؤسسات نیز در بی خبری و به اصطلاح چراغ خاموش به دنبال طی مراحل قانونی و دریافت مجوز هستند تا هرچه سریع تر عبارت "تحت نظارت بانک مرکزی" بر سر در شعبات آن‌ها حک شود. 

موسساتی که سعی در تطبیق خود با شرایط بانک مرکزی دارند تا هم خیال سپرده گذارانشان راحت باشد و هم هرکس که را می‌رسد تنواند به آن‌ها طعنه غیر مجازی بزند. 

موسسه مالی اعتباری نور از جمله این مؤسسات بود که تاکنون غیرمجاز فعالیت داشت اما روز گذشته طبق اعلام بانک مرکزی توانست خود را با شرایط تطبیق دهد و تخت نظارت این بانک قرار گیرد.

به گونه ای که طبق روابط عمومی این بانک، "موسسه اعتباری نور در چارچوب فرآیند ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی و پس از طی مراحل قانونی، مجوز فعالیت خود را از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران دریافت کرد. 
 
موسسه اعتباری نور که در حال حاضر به عنوان چهارمین موسسه اعتباری غیربانکی مجاز شناخته می‌شود، حاصل تجمیع تعاونی‌های اعتبار "کارسازان آینده" و "پیشگامان همیار یزد" و صندوق‌های قرض‌الحسنه "ریحانه‌گستر" و "مشیز" بوده و مسئولیت پاسخگویی به مشتریان این نهادهای پولی  را به عهده خواهد داشت. 

 بانک مرکزی، در راستای تحقق اهداف اقتصادی دولت و همچنین انتظام‌بخشی به بازار پولی و بانکی کشور، موضوع ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی را با جدیت در دستور کار قرار داده و امید دارد با استعانت از خداوند متعال و همیاری همه دستگاه‌ها و هموطنان عزیز، این مسیر را تا دستیابی به اهداف موردنظر دنبال کند." 

با توجه به این روند، در حال حاضر مؤسسات مالی اعتباری تحت نظارت بانک مرکزی به 4 موسسه رسیدند. 

که این چهار موسسه تحت مجوز بانک مرکزی در حال فعالیت هستند و با توجه به اعلام بانک مرکزی و مسئولین آن، سپرده گذاران این مؤسسات می‌توانند با اطمینان کامل در آن‌ها سپرده سرمایه خود را با خیال راحت در اختیار آن‌ها بگذارند. 

امید است با تمام این تفاسیر و حرف و حدیث‌ها، مؤسسات فاقد مجوز خود را با قوانین بانک مرکزی تطبی دهند  تا دیگر شاهد مشکلات و معضلاتی همچون موسسه "میزان" نباشیم.

چراغ نور در بانک مرکزی روشن شد/ حکایت موسساتی که بی سر و صدا مجوز می‌گیرند

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
alireza
۱۵:۴۰ ۱۴ تير ۱۳۹۴
یعنی ما خیالمون راحت باشه بااطمینان سرمایه گذاری کنیم؟؟؟؟ اگر بعدا ورشکست شد بانک مرکزی زیر بار میره؟؟؟
آخرین اخبار