مدیر عامل اتحادیه مرغداران تخم‌گذار اظهار داشت: تخم‌مرغ استاندارد 60 گرم است و خیلی ریز و یا خیلی درشت مورد توجه و اقبال قرار نمی‌گیرد.

رضا ترکاشوند مدیر عامل اتحادیه مرغداران تخم‌گذار در گفتگو با خبرنگار حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص تولید تخم‌مرغ گفت: تهیه و تولید تخم‌مرغ به دو صورت صنعتی و سنتی است.

وی ادامه داد: منظور از تخم‌مرغ سنتی همان تخم‌مرغ بومی است و تنها 10 درصد از کل تخم‌مرغ کشور را در بر می‌گیرد.

ترکاشوند تصریح کرد: 90 درصد تولید تخم‌مرغ که به صورت صنعتی است به روش‌های مکانیزه بسته‌بندی و به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

وی در خصوص نحوه بسته‌بندی تخم‌مرغ‌های صادراتی نیز بیان داشت: این بسته‌بندی، بستگی به تقاضای مشتری دارد و عمدتا تخم‌مرغ‌ها در کارتن‌های دوقلو با وزن 24 کیلوگرم قرار می‌گیرد.

ترکاشوند ادامه داد: تخم مرغ استاندارد حدود 60 گرم است و معمولا تخم‌مرغ‌های خیلی درشت و خیلی ریز مورد توجه مشتریان نیست.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران تخم‌گذار خاطر نشان کرد: در حال حاضر 1700 واحد صنعتی مشغول به تولید تخم‌مرغ هستند.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار