کارشناسان می‌گویند خشکبار آماده برای سلامتی خطرناک است به جای خشکبار تولید شده در کارخانه باید از خشکبار تهیه شده در شرایط خانگی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از natural News ، دانشمندان پس از انجام تحقیقات دریافتند مصرف خشکبار باعث ابتلا به بیماری های مختلف می شود. 

به گفته دانشمندان، در تولید خشکبار از مواد شیمیایی که می‌تواند برای بدن انسان خطرناک باشد، استفاده می‌شود. 

بسیاری از خشکبارها با استفاده از دی اکسید گوگرد، و همچنین چربی‌های هیدروژنه تولید می‌شوند.

این مواد بر روی شکل‌ ظاهری محصول بدست آمده تاثیر می‌گذارند، کیفیت و مدت نگه‌داری آن را بهبود می‌بخشند. 

تولید کنندگان فاش نمی‌کنند گوگردی که آنها برای تهیه خشکبار به کار می‌برند می‌تواند باعث ایجاد مشکلات در اندام‌های تنفسی، معده، و بروز آسم شود. و چربی‌های هیدروژنه افزوده شده به محصول منجر به تشکیل کلسترول در رگ‌های خونی می‌گردد. 

علاوه بر این، در بسته‌بندی‌های خشکبارهای بسته‌بندی شده می‌تواند قارچ میکروسکوپیک کپکی بوجود آید، که ماده سمی تولید می‌کند این ماده سمی در کبد تجمع می‌یابد و قادر است به طور کامل این عضو را از بین ببرد. 

کارشناسان توصیه می‌کنند خود افراد در خانه میوه‌ها را خشک کنند و خشکبار ها را از فروشگاه ها خریداری نکنند. این روش مفید‌تر و مقرون به صرفه‌تر است. 

برای خشک کردن زردآلو، انگور، آلو، سیب، گلابی، هلو، آناناس، موز، انبه و گوجه فرنگی می‌توان از فر و یا از انرژی خورشید استفاده کرد. به گفته پزشکان اگر تکه‌های میوه‌ها را در سینی فر باز با حرارت 62 درجه قرار دهیم براحتی نتیجه دلخواه بدست می‌آید. با قرار دادن میوه‌ها در برابر نور خورشید در 38 درجه سانتی گراد میوه‌های خشک سالم بدست می‌آید. 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سمیه
۱۹:۴۸ ۱۲ مهر ۱۳۹۸
حداقل میگفتین چجوری خشکباری روکه ندونسته خریدیم وفهمیدیم گوگردیه گوگردشوبگیریم یاکم کنیم.