وی در ادامه تأکید کرد: شرکتهای دانشبنیان دارای 3 نوع نوپا، غیرنوپا و شرکت صنعتی دارای فعالیت دانشبنیان هستند که تاکنون هزار و 22 شرکت طرحهای دانشبنیان خود را ارائه کردهآند که از این تعداد 73 طرح تعیین تکلیف شده و 200 طرح نیز رد شده اند، در نهایت نیز 433 طرح مورد تصویب قرار گرفتهاند به نحوی که ارائه تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان از مرز 155 میلیارد گذشته است.
سلطانی با اشاره به بحث سرمایهگذاری خاطرنشان کرد: همچنین در بحث سرمایهگذاری در حال حاضر بیش از 400 میلیارد تومان مبلغ تقاضا برای سرمایهگذاری در حال بررسی است که عمده آن توسط شرکتهای دانشبنیان پیشنهاد شده است و روند مناسبی ندارد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: به طور کلی طرحهای دانشبنیانی که به صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه میشود باید دو مرحله را پشتسر بگذارد و بر اساس بازار تقاضا و عرضه طرحهای دانشبنیان بررسی میشود.
وی عنوان کرد: در بخش زمان ارزیابی طرحها 3 ماه است و حدود 20 درصد از طرحها در مراحل ارزیابی صندوق انجام میشود و 80 درصد از طرحها را برون سپاری کردهایم.
سلطانی بیان کرد: شرکتها باید برای طرح خود برنامه عملیاتی بدهند، موضوع کاملاً جدی است و ما هم میخواهیم به نتیجه برسیم و به طور جدی برخورد میکنیم.
انتهای پیام/