دولت باید قوانین و مقررات دست و پاگیر را از مقابل واحدهای تولیدی بردارد .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ، نایب رییس انجمن صنایع نساجی ایران می‌گوید: «درد این‌جاست؛ بانک‌ها در جایی که لازم باشد خصوصی و جایی که لازم است، دولتی هستند!»
 
علیمردان شیبانی در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین می‌افزاید: «آیا بانکی که اعلام می‌کند متعلق به بخش خصوصی است، واقعا خصوصی و تابع قوانین و مقررات بخش خصوصی است؟ یا چون امروز به صلاحش است، چنین ادعایی می‌کند؟! و اگر شرایط اقتضا کرد، خود را متعلق به بخش دولتی می‌دانند! آیا این قبیل بانک‌ها، خصولتی نیستند؟!»
 
به گفته وی، «بانک‌ها در برابر صنعت بسیار کم لطف هستند و عملکردشان در شأن بانکی که شعار حمایت از صنعت سر می‌دهد، نیست.»
 
نایب رییس انجمن صنایع نساجی عنوان می‌کند: «فاصله بانک‌ها را با صنعتگران ببینید. در همین خیابان آفریقا چه تعداد بانک باز شده و در همین مدت چند واحد تولیدی راه‌اندازی شده‌اند؟!»
 
شیبانی متذکر می‌شود: «بانکی که امروز به دلیل فشارهای قانونی از صنعتگر 21 درصد کارمزد می‌گیرد، اما اعلام می‌کند که باید 30 درصد از تسهیلات دریافتی را نزد من سپرده‌گذاری کنید، نرخ بهره بانکی را به حدود 30 درصد می‌رساند. در این شرایط، صنعتگر یا باید عاشق باشد یا دیوانه! زیرا اگر پول خود را در یکی از همین بانک‌ها قرار دهد، به طور قطع در شرایط بهتری زندگی خواهد کرد!»
 
وی تصریح می‌کند: «در هشت سال دوران تحریم به صنعت بسیار سخت گذشت و تولیدکنندگان، فشارهای بسیاری تحمل کردند، هنوز اثرات منفی تحریم‌ها از بین نرفته است و به این آسانی نیز رفع نخواهد شد، اما اطمینان دارم با شرایطی که به وجود آمده، امید در دل‌های مردم زنده شد و این امید و انگیزه به افزایش خرید آنان منتهی می‌شود.»
 
وی با بیان این مطلب که ایران، مملکت فقیری نیست و هیچ کشوری به اندازه ایران از نعمات خدادادی بهره‌مند نیست؛ گفت: «بزرگ ترین نعمت ایران، وجود جوانان توانمند و با استعداد و فعال است که اگر اندکی برنامه‌ریزی صحیح در بهره‌مندی از این استعدادها لحاظ شود، به توسعه صنعتی دست خواهیم یافت و خوشبختانه با درایت دیپلمات‌های کشور، سد بزرگی از جلوی ما برداشته خواهد شد.»
 
شیبانی بیان داشت: «نساجی جزو یکی از قدیمی‌ترین صنایع کشور شناخته می‌شود و انسان از لحظه تولد تا هنگام مرگ نیازمند منسوجات است، ایجاد یک شغل در صنعت نساجی، حدود 30 میلیون تومان هزینه در پی دارد اما همین اشتغال در صنعتی که اجازه دهید نام نبرم، نیازمند سرمایه‌گذاری 10 برابری است، متاسفانه چنین صنعت توانمند و ارزشمندی مورد توجه دولتمردان قرار ندارد.»
 
وی، نسبت سرمایه‌گذاری به اشتغال در صنعت نساجی را قابل مقایسه با سایر صنایع ندانست و گفت: «دولت باید قوانین و مقررات دست و پاگیر را از مقابل واحدهای تولیدی بردارد و اجازه ندهد که این قوانین برای رونق تولید و خروج از رکود، مزاحمت ایجاد کنند.»

منبع: خبر آنلاین

انتهای منبع/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.