به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ بهمنی جانشین نظارت بر قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت : این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش 112 درصدی را نشان می دهد
وی تصریح کرد : دستگاههای اجرایی استان موظف هستند هر 6 ماه یکبار اجراگذاری طرح مذکور را به دبیرخانه کمیسیون اصلی برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز استان ارسال کنند.
وی در ادامه به علل قاچاق کالا و ارز در سطح جامعه پرداخت و اظهار کرد: خلأهای اقتصادی، وجود تقاضا در داخل کشور، سودآور بودن قاچاق برای قاچاقچیان، ضعف صنعت و تولید داخلی، پایین بودن سطح امنیت اقتصادی، ناهمسانی قیمت در داخل و خارج کشور و وجود تبلیغات گسترده کالاهای خارجی از عوامل قاچاق کالا و ارز است.
این مسئول در ادامه اختلال در الگوی مصرف جامعه و ایجاد تنش در رقابت بازارهای داخلی را از آثار و پیامدهای مخرب قاچاق کالا و ارز دانست و افزود: قاچاق کالا موجب کاهش فرصتهای شغلی میشود.
جانشین دبیر و مسئول دبیرخانه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: تعداد پروندههای تشکیل شده 699 پرونده بوده که در همین خصوص 491 نفر دستگیر شدند.
وی عنوان کرد: لوازم صوتی، تصویری و الکتریکی، تجهیزات دریافت ماهواره، انواع سلاح، انواع دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، لباس و لوازم یدکی خودرو از جمله مهمترین کالاهای مکشوفه در استان است، ضمن اینکه در همین رابطه 154 دستگاه خودرو نیز توقیف شد.
این مسئول تصریح کرد: بیش از 90 درصد گوشیهای موجود در بازار استان به صورت قاچاق از استانهای تهران و فارس در بازار استان به فروش میرسد که برای کاهش و جلوگیری از قاچاق کالا ایجاد پستهای ایست و بازرسی موقت در سطح استان لازم و ضروری است.
بهمنی در خصوص راهاندازی ساختمان اموال تملیکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این سازمان به لحاظ ساختمان، انبار و امکانات مورد نیاز تجهیز شده و نیروی انسانی تنها مشکل موجود است که درخواست نیروی انسانی برای تصویب ارائه شده است.
انتهای پیام /پ