مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اهمیت این جشنواره برای گروه های موسیقی گفت: در این دوره از جشنواره، 12 گروه و 27 تکنواز موسیقی به مدت 3 روز با هم رقابت می کنند.
جواد کارگران افزود: این تعداد از بین 200 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره، به بخش رقابتی راه یافته اند.
وی با اشاره به برگزاری این جشنواره در سه بخش مقام خوانی، تک نوازی و گروه نوازی یادآور شد: برگزیده اول بخش گروه نوازی به جشنواره بین المللی موسیقی فجر راه می یابد.
کارگران، با بیان اینکه ملاک پذیرش آثار موسیقی مقامی مناطق زاگرس نشین بوده، اظهار داشت: آثار بخش گروه نوازی جشنواره متناسب با موسیقی محلی هر منطقه و بخش تک نوازی شامل سازهای کوبه ای، سازهای کششی، سازهای مضرابی و بادی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، زمان اجرای برنامه در بخش گروه نوازی جشنواره را 20 دقیقه و بخش تک نوازی و مقام خوانی را 4 دقیقه اعلام کرد.
کارگران، هدف از برگزاری جشنواره موسیقی محلی مناطق زاگرس نشین را معرفی ظرفیت های موسیقیایی مناطق و اقوام ایرانی بیان کرد.
وی، حفظ هنر اصیل و معرفی موسیقی مقامی منطبق با فرهنگ ایرانی اسلامی، دستیابی به قطعات و نغمات فولکلور گذشتگان و حفظ و انتقال آن به آیندگان، حمایت و قدرشناسی از تلاش های هنرمندان این رشته و تبادل و تعامل فرهنگی و هنری گروه های موسیقی شرکت کننده را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد.
جشنواره موسیقی محلی مناطق زاگرس نشین کشور در 8 دوره گذشته نیز در بروجن برگزار شد.
شهرستان بروجن، با 119 هزار نفر جمعیت، از شهرستان های 9 گانه استان چهارمحال و بختیاری می باشد که مرکز آن ( شهر بروجن، با بیش از 52 هزار نفر جمعیت ) در فاصله 62 کیلومتری شهرکرد ( مرکز این استان ) قرار دارد.
انتهای پیام/پ