این سیستم نقاشی در یک تحقیق مهندسی در جستجوی ابزاری برای کنترل اندامهای رباتیک ساخته شده است، به این مفهوم که چگونه ما میوانیم زمانی که در حال بازی هستیم ظرفها را هم بشوییم. اما مشکل و مسئله واقعی اینجاست که چگونه این اندامها کنترل میشوند و می توانند به صورت واقعی برای انجام کار سودمند باشند.
دکتر آلدو فیصل، تیم مهندسی را در دانشکده ایمپرال لندن سرپرستی میکند که در حال کار بر روی حل این مشکل است. در این کار تیم تحقیقاتی نرم افزاری به نام فناوری Gaze Spaceطراحی کرده اند. این نرم افزار یک سیستمی ساخته است که می تواند حرکات چشم شخص را ردیابی کند و آنها را به دستورات رباتیک تبدیل نماید.
دکتر فیصل می گوید: «دلیل اصلی این است که زمانی که ما به چیزی نگاه می کنیم این خود نشانهای مفید برای این است که ما قصد داریم کاری را با دست انجام دهیم».
ارائه این کار را یکی از دانشجویان مشارکت کننده بر عهده داشت. او نقاشی کشیدن با چشم را به عنوان "درک مستقیم بینایی"توصیف کرد. در این کار به سادگی و با استفاده از نگاه کردن توانست خط مستقیمی را از یک نقطه به نقطه دیگر ترسیم نماید. برای تغییر رنگ او سه بار چشمک میزند و با این کار قلم مو در حالت انتخاب رنگ قرار میگیرد و با خیره شدن می تواند رنگی که لازم دارد را انتخاب نماید. همچنین با سه بار چشمک زدن قلم مو دوباره به بوم نقاشی بر میگردد.
گفته میشود از این تکنولوژی میتوان برای کمک به افراد دارای معلولیت های ویژه استفاده کرد.
انتهای پیام/