رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران گفت: تفکیک از مبداء پسماند بر عهده شهرداری بوده ومتاسفانه تاکنون 5 درصد از این تفکیک در شهر تهران اجرایی شده است.

بازگیر: ما در بحث پسماند فقط ناظریم / فقط 5 درصد از زباله‌ها از مبداء تفکیک می‌شودحسین بازگیر رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اجرایی شدن طرح تفکیک ازمبداء پسماندهای عادی شهر تهران اظهارکرد: طبق ماده 4 آئین نامه اجرایی مدیریت پسماند شهری،‌تمامی پسماندهای شهری مثل تهران باید به گونه ای مدیریت شود که تفکیک درمبداء انجام و در نهایت جمع‌آوری شود ولی شهرداری تهران علی رغم فعالیت‌های چشم‌گیر و مفید بسیار، در موضوع تفکیک از مبداء پسماندهای شهر موفق نبوده است.

وی بابیان اینکه مردم باید در خصوص تفکیک پسماند از مبداء آموزش های لازم را ببیند، گفت: شهرداری باید ناوگان اجرایی برای آموزش مردم در زمینه تفکیک پسماند،‌جمع‌آوری ،‌پردازش،‌بازیافت،‌استحصال انرژی و تهیه کمپوست تدارک ببیند تا چیز زیادی به نام پسماند و زباله باقی نماند و همه اینها به چرخه‌ی طبیعت برگردند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست تهران با بیان اینکه وجود پسماندها در طبیعت و عدم مدیریت کامل تفکیک پسماند از مبداء باعث از بین رفتن بخشی از سرمایه‌ها می شود افزود: وقتی سرمایه‌هایی چون چوب،‌ کاغذ و شیشه بعنوان پسماند کنار گذاشته می شود درزمان تولید مجدد محصولات آنها علاوه بر ضرر کردن در مواد اولیه باعث تخریب محیط زیست و آلودگی آب و خاک نیز می‌شویم.

بازگیر با اشاره به دستورات دینی جامعه که بر صرفه‌جویی و عدم سرمایه‌ سوزی تاکید دارد ،گفت: پسماندهای تولید شده در کشور ما با پسماندهای دیگر نقاط دنیا تفاوت داشته به طوری که تا 70 درصد آنها قابل بازیافت واستفاده مجدد است.

وی تصریح کرد: شهرداری مسئول اصلی رسیدگی بر پسماندها است و سازمان محیط زیست بعنوان ناظر در این امر حضور دارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار