به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مراسم آئین افتتاح و اهدای دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا جاجرود،گفت: طی 4 سالی که با این منطقه آشنا شدهام، شاهد تغییرات و تحول خوبی بوده ام و ضمن تشکر از آقای منوچهر اکبر نوجوان خیر مدرسهساز باید از دهداری، بخشداری، فرمانداری و به خصوص آقای محمودرضا زرشکی تشکر ویژه دارم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، افزود: آقای زرشکی رئیس شورای اسلامی شهر جاجرود با تلاشهای شبانهروزی خود، زحمات قابل توجهی برای ساخت این مدرسه متحمل و با حضور مستمر خود بر روی این پروژه، طی 11 ماه، زودتر از زمان پیش بینی شده موفق به ساخت این مدرسه 20 کلاسه شد.
وی به سابقه آشنایی خود با منطقه جاجرود اشاره کرد و افزود: آقای نوجوان همت کرد، مختاری معاونت شهرداری تهران، و محیط زیست و منابع طبیعی نیز کمک بسیاری برای فراهم شدن امکان ساخت این مدرسه داشتند که جای قدردانی دارد.
این نماینده مردم در مجلس نهم درباره اهمیت ساخت مدرسه دخترانه، گفت: مدارس باید به همه ابعاد انسانی توجه کنند و ساخت مدرسه برای تربیت دختران، تربیت دختران و پسران آینده را رقم می زند، باید قدر خیرین را دانست و از نعمت هایی که خدا به جامعه ما داده است، خیرین مدرسه ساز هستند.
وی افزود: در گذشته خیرین فقط در ساخت مسجد فعالیت داشتند، پس از انقلاب خیرین در مدرسه سازی و بیمارستان سازی نیز اقدام کردند و اکنون خیرینی داریم که عنوان ندارند و زیر پوست شهر موسسات خیریه بیشماری وجود دارد که در حوزه های مختلف فعالیت دارند.
نماینده مردم تهران در مجلس نهم،تصریح کرد: بهترین خدمت و خدمت ماندگار، تربیت نسل آینده است، و اگر راه و جاده و بیمارستان بسازیم اما آدم تربیت نشود، هیچکدام به درد نمی خورد اما اگر نیروی انسانی لایق تربیت کنیم، او در پی ساخت بیمارستان و غیره خواهد رفت.
حداد عادل با اشاره به صدمات جبران ناپذیری که به محیط زیست جاجرود وارد شده است، گفت: جاجرود از نظر زیست محیطی صدمه دیده است و اگر چنین رودخانه ای هر جای دنیا بود نمی آمدند بی حساب و کتاب 400 کارگاه صنعتی کنار آن ایجاد کنند، زیرا در تابستان و روزهای جمعه کنار رودخانه عده ای بسیاری از شهروندان بالغ بر 10 هزار نفر به این منطقه می آیند، در حالی که تا 3 الی 4 سال پیش سرویس بهداشتی عمومی در این منطقه وجود نداشت و اکنون نیز به تعداد کافی وجود ندارد و باید درباره آلودگی این منطقه برنامه ریزی کرد.
وی به رعایت بهداشت محیط چینی ها در شهرهای خود اشاره کرد و افزود: طی سفری که به چین داشتم شاهد بودم که مردم زباله های خود را در محیط نمی ریزند، این در حالی است که مسافران عبوری، گردشگران و کارگاه های صنعتی از جمله آلوده کنندگان محیط زیست در این منطقه زیبا هستند.
حداد عادل با اهدای 50 جلد کتاب به دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا خسرو آباد جاجرود، این دبیرستان را افتتاح کرد.
در ادامه این مراسم حسین علی سلیمانی فر مدیر آموزش و پرورش شهرستان پردیس با بیان اینکه شرکت عمران وظیفه داشته است، همزمان با ساخت مسکن مهر برای هر 200 واحد مسکونی یک مدرسه ساخته و تحویل دهد، گفت: در صورت سکونت صاحبان مسکن مهر طی یازده ماه آینده، یعنی در مهرماه 95 شاهد بحران فضای آموزشی در فازهای 5، 8 و 11 شهر پردیس خواهیم بود.
وی در جمع خبرنگاران و طی مراسم آئین افتتاح و اهدای دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا جاجرود که به همت خیر مدرسه ساز منوچهر اکبر نوجوان احداث شد، افزود: ضرورت بهره برداری از حداقل 60 مدرسه تا سال آینده، در حالی احساس می شود که هیچگونه تمهیدی در این خصوص اندیشیده نشده است، و زیر ساخت های لازم وجود ندارد. بنابراین از اکنون اعلام می کنیم که سال آینده با بحران فضای آموزشی مواجه هستیم.
سلیمانی فر با تاکید بر اینکه تاکنون از ظرفیت های مردمی و کمک های خیران مدرسه ساز برای ساخت فضای آموزشی بهره برداری ممکن را داشته ایم، به کمک مالی 5/1 میلیارد تومانی منوچهر اکبر نوجوان برای ساخت دبیرستان دخترانه فاطمهالزهرا(س)، کمک مالی 3 میلیارد تومانی خانم دکتر نوید برای ساخت مدرسه در روستای کرشت، و کمک مالی 3 میلیارد تومانی اداره اوقاف اشاره و تصریح کرد: سال گذشته 8 میلیارد تومان برای ساخت دو مدرسه در این منطقه هزینه شده است که این رقم معادل بودجه ای است که سازمان توسعه و نوسازی مدارس هزینه کرده است.
وی افزود: هر ساله دو هزار دانش آموز به منطقه اضافه می شوند که تعدادی از این دانش آموزان از مسکن مهر و عده ای نیز از اقصی نقاط کشور هستند، و بر اساس این مهاجرت ها، و برای پاسخگویی به نیاز آموزشی دانش آموزان جدید در منطقه، هر ساله به حداقل 4 مدرسه 20 کلاسه یا 6 مدرسه 15 کلاسه نیازداریم.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان پردیس به رغم مناسب دانستن میزان مشارکت مردمی و خیران مدرسه ساز در ساخت فضای آموزشی، تاکید کرد: به خیران برای ساخت مدرسه در سایت های مسکن مهر پیشنهاد نمی شود، زیرا ساخت مدرسه بر اساس هر 200 واحد مسکونی از وظایف شرکت عمران بوده است که متاسفانه تا کنون زیرساخت های لازم مهیا و برای دانش آموزان ساکن مسکن مهر فضای آموزشی در نظر گرفته نشده است.
داریوش ورناصری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران نیز در آئین افتتاحیه دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا(س) خسرو آباد جاجرود گفت: 25 درصد مدارس استان تهران در بافت فرسوده قرار گرفته اند، و به تخریب، بازسازی و ایمن سازی نیاز دارند، و اگر همت و کمک خیرین نباشد، دستیابی به این مهم غیرممکن است.
وی با تاکید بر اینکه امسال 120 فضای آموزشی تحویل داده ایم که خیرین در 30 درصد از این تعداد مشارکت داشته اند، تصریح کرد: تراکم دانش آموزی در شهرستان های اطراف تهران از مرز استاندارد خارج شده و این تعداد در منطقه پردیس بسیار بالاست.
مرتضی حیدری فرماندار شهر پردیس نیز با تشکر از منوچهر اکبر نوجوان خیر مدرسه ساز به تلاش گسترده و قابل ستایش خیرین مدرسه ساز که پا به پای دولت نقش آفرینی می کنند، اشاره ای کوتاه داشت و افزود: افتخار نظام جمهوری اسلامی این است که مردم خود نظام را روی کار آوردند و در کنار دولت، خود مشکلات را مرتفع می کنند، و اگر گذشت و ایثار خیرین مدرسه ساز نبود، تعداد دانش آموزان در کلاس های درس که بیش از 30 نفر است به 50 نفر نیز می رسید و مدارس به دو شیفت و سه شیفت افزایش می یافت.
وی به تهدید فرهنگ در مهدهای کودک بدون مجوز به عنوان یکی دیگر از موضوعات اشاره کرد، و گفت: پایشی درباره مهدهای کودک انجام داده ایم و مشخص شد که از 50 مهدکودک فعال فقط 5 مهدکودک دارای مجوز است.
حیدری با تاکید بر اینکه طلایی ترین زمان یادگیری انسان بین 3 تا 7 سالگی است، تصریح کرد: با اینکه ما شاهد بزرگترین موفقیت ها در تاریخ هستیم، اما فرزندان مان در کوچه پس کوچه های شهرها در نادرست ترین شکل تربیت می شود، و انتخاب مربی مهدکودک در این مهدهای بدون مجوز ظرف کمتر از دو ساعت صورت می گیرد، بدون آنکه صلاحیت او مورد بررسی قرار بگیرد. بدین ترتیب ما با غفلت خود در حال از دست دادن نسل آینده هستم و احتمال می رود ارزش های ما به کودکان تبیین نشود.
اما منوچهراکبر نوجوان که 5/1 میلیارد تومان برای ساخت مدرسه هزینه کرده است، در مراسم آئین افتتاح و اهدای دبیرستان دخترانه فاطمه الزهرا جاجرود شرکت نکرد و اسدزاده یکی از معلم های شهر ری به عنوان نماینده او گفت: هر دانش آموزی سه معلم دارد، نخستین معلم دانش آموز محیطی است که در آن تحصیل می کند، و خیری که محیط مناسبی را برای دانش آموزان فراهم می کنند، نه تنها پول بلکه می توانند بخشندگی را به دانش آموزان بیاموزاند. زیرا بخشنده بودن، نه فقط پول زیاد بلکه دل بزرگ هم می خواهد. دومین معلم همکلاسی ها و سومین معلم ها نیز ما معلمین هستیم.
وی به پیشینه اخوان اکبرنوجوان اشاره کرد که سابقه درخشانی در انفاق دارند و افزود: یک خیر برای کسب پول و ثروت عمری تلاش می کند و فقط پول نیست بلکه عمر خود را در راه علم صرف می کنند، و باید از ایشان درس های بسیاری آموخت.
ملکی دهیار خسروآباد جاجرود نیز با تشکر از منابع طبیعی و محمد هادی حیدرزاده معاون مدیرکل و رئیس محیط زیست شهر تهران که در واگذاری زمین هزار متری برای ساخت دبیرستان دخترانه کمک قابل داشتند، به اهمیت تاثیر و ترویج کارهای خیرخواهانه اشاره کرد و گفت: آقای اکبرنوجوان در مراسم افتتاحیه اورژانس این منطقه که به همت اهالی منطقه ساخته شد، تحت تاثیر قرار گرفت، و بر آن شد که با ساخت دبیرستان دخترانه مشکل تحصیل دختران خسرو آباد را مرتفع کند.
انتهای پیام/