به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اوسط هاشمی امشب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید نگاه اعضای شورا و همه مسئولان به مناطق آلوده تغییر یابد، افزود: باید با همکاری، خرد جمعی، بسیج امکانات، بهداشت و درمان و ارتقای سطح اجتماعی، نام و نشان تحقیرآمیز را از مناطق آلوده بزداییم.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اداره کل ارشاد و تبلیغات اسلامی در کمیته فرهنگی توجه به این موضوع را در اولویت یک خود قرار دهند.
این مسئول ادامه داد: باید از ظرفیت کانونهای اجتماع، محلات، مساجد، دانشآموزان و اولیا و مربیان بیشترین استفاده را برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جامعه ببریم.
امسال 10 میلیارد تومان برای مناطق حاشیه درنظر گرفتهایم که در بخشهای مختلف به ویژه ارتقا بهداشت و درمان در آن مناطق هزینه خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه علما و روحانیون با کلام روشنگرانه خود نقش به سزایی در پیشگیری از اعتیاد و آگاهی دادن به جامعه دارند، گفت: باید از ظرفیت تریبونهای نماز جمعه برای امر به معروف و نهی از منکر بیشتر استفاده کرد.
هاشمی بیان کرد: امسال 10 میلیارد تومان برای مناطق حاشیه درنظر گرفتهایم که در بخشهای مختلف به ویژه ارتقا بهداشت و درمان در آن مناطق هزینه خواهد شد.
استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: با بیان اینکه پیشگیری از مصرف مواد مخدر در جامعه خود یک نمونه امر به معروف و نهی از منکر است، از مسئولان میخوام در ماه محرم بیش از پیش در این زمینه مشارکت کنند.
این مسئول بیان کرد: باید در قبال جان انسانها احساس مسئولیت کرد، اولویت آموزش و پرورش توجیه کودکانی باشد که خانوادههای آنها گرفتار اعتیاد هستند.
وی با تاکید بر اینکه امنیت شهرستان زاهدان به عنوان مرکز استان باید در اولویت قرار داشته باشد، گفت: نباید اجازه دهیم مواد مخدر به راحتی وارد شهرستان زاهدان شود.
هاشمی افزود: نباید مرکز استان آلوده باشد و به هر میزان که زاهدان نسبت به سایر نقاط استان آلوده باشد نشان از ضعف مسئولان دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان در زمینه مقابله با قلیانها در چایخانهها، تاکید کرد: طرح انسدادی در این زمینه جوابگو نیست و باید در کافیشاپها و چایخانهها امکانات ورزشی و رفاهی و سرگرمی مناسب فراهم شود تا میل به مصرف قلیان کمتر شود.