به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ دکتر پریسا ترابی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک با دوز کم انجام میشود و این غنی سازی برای نان هایی مثل تافتون، بربری و لواش صورت می گیرد.
وی افزود: انجام این کار بر اساس مشاهدات و مطالعات معتبر داخلی و بین المللی صورت می گیرد و به نان های فیبر دار مثل نان های سنگک و فانتزی آهن افزوده نمی شود.
گفتنی است به تازگی موجی از ایجاد نگرانی ها در خصوص غنی سازی آرد با آهن در شبکه های اجتماعی ایجاد شده و بر اساس مطالعات غیرمعتبر عنوان می شود که این کار موجب ایجاد آلزایمر در افراد می شود.
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه در ادامه با اشاره به برگزاری همایش یک روزه تولیدکنندگان نمک ید دار در سمنان، گفت: این همایش در راستای بسیج آموزش تغذیه و با حضور تمام کارشناسان تغذیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تولیدکنندگان نمک ید دار برگزار می شود.
دکتر ترابی اظهار داشت: امسال بحث نمک، روغن و چربی در برنامه بسیج آموزش تغذیه به صورت ویژه مورد توجه قرار می گیرد و این همایش و کارگاه آن به آموزش تولیدکنندگان نمک ید دار در کشور در این راستا کمک خواهد کرد.
گفتنی است همایش تولیدکنند گان نمک ید دار کشور امروز (چهارشنبه) در دانشگاه علوم پزشکی سمنان برگزار خواهد شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/