همزمان با کا هش دما در خوزستان عملیات صید ماهیان گرمابی در این استان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ مدیرکل شیلات خوزستان میزان برداشت ماهیان گرمابی درسال گذشته را 47 هزار و 500 تن و سطح زیر کشت این ماهیان در سال جاری را حدود 14 هزار هکتار اعلام کرد.

نبی الله خون میرزایی افزود: 50 درصد از ماهیان گرمابی تولید شده در این استان به کشور عراق و ما بقی به دیگر استان های کشور از جمله تهران صادر می گردد.

وی به تداوم صید ماهیان پرورشی در طول سال در خوزستان اشاره کرد و اظهار داشت: با کاهش دمای هوا تغذیه این گونه ماهیان نیز کاهش می یابد. 

خون میرزایی خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود حدود 50 هزار تن از انواع ماهیان گرمابی شامل کپور، آمور، نیتوفاگ و سرگنده و دیگر ماهیان بومی استان شامل : بنی و شیر بت از این مزارع  برداشت شود.

مدیر کل شیلات استان گفت: شهرستان های شوشتر، خرمشهر و کارون به ترتیب رتبه های اول تا سوم  خوزستان را به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.