یک فوق تخصص گوارش گفت: مصرف فست فودها و همچنین غذاهای مانده از عوامل موثر در بروز سرطان کیسه صفرا است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ قباخلو اظهار داشت: سرطان کیسه صفرا در زنان به دلیل بروز التهاب و عفونت های مزمن در بدن نسبت به مردان شیوع بیشتری دارد.

وی افزود: همچنین ژنتیک، عفونت مزمن کیسه صفرا، ایجاد برخی انگل های روده ای و سابقه  سنگ های صفرا خطر ابتلا به سرطان  کیسه صفرا را افزایش  می دهد. 

قباخلو ادامه داد: کاهش وزن، کم خونی، کم اشتهایی و بی حالی ازعلائم ظاهری سرطان کیسه صفرا است.

وی با اشاره به اینکه این بیماری اگر به موقع تشخیص داده شود، قابل درمان است، اظهار داشت: افراد با مشاهده زردی پوست، خارش، کاهش اشتها، کاهش وزن و درد شکم به پزشک مراجعه کنند.

قباخلو یادآور شد: انجام آزمایش خون، سونوگرافی و ام آرآی از بروز سرطان  کیسه صفرا در مراحل اولیه جلوگیری کند.

 برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ب


برچسب ها: همدان ، گوارش ، فست فود ، سرطان ، صفرا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.