به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان ؛اپراتورهای مختلف تلفن همراه که چند وقتی است مجوز نسل های بالاتر تلفن همراه را دریافت کرده اند در تلاشند نسل های دوم و سوم خود را در تمام نقاط کشور ارتقاء دهند و آنتن دهی تلفن همراه به وضعیت مناسبی برسد.اما با این وجود گاهی اوقات پخش آوای مشترک مورد نظر در دسترس نیست و در حین تماس با مخاطبان خود بارها به گوشمان رسیده است.
در این زمان است که با خود می گوییم با جود اینکه چند سالی از ورود تلفن همراه به کشور مان می گذرد چرا هنوز پوشش کامل آنتن دهی تلفن همراه مناسبی حتی در شهر های پرجمعیتی مانند تهران نداریم.
اپراتورها گاهی ناکافی بودن سایت های آنتن دهی تلفن همراه و مسئولان ارتباطات دلایل دیگری را عنوان می کنند و به گفته مسئولان ارتباطات ارتقاء نسل قدیمی تلفن همراه و پوشش کامل شبکه تلفن همراه در کشور نیازمند ایجاد زیرساخت های لازم از جمله محل نصب سایت ، برق و همچنین همکاری نهادهای حاکمیتی از جمله استانداری و شهرداری است. هرچند سرقت گاه و بی گاه سایت های تلفن همراه موجب اختلال یا قطعی در شبکه تلفن همراه می شود.
رگولاتوری در خصوص وضعیت پوشش آنتن دهی تلفن همراه اظهار می کند: اپراتورهای تلفن همراه براساس موافقتنامه پروانه متعهد هستند از نظر جمعیتی برای هشتاد و پنج درصد جمعیت و از نظر جغرافیائی، در تمام شهرهای كشور پوشش تلفن همراه ایجاد كنند.
بر اساس این گزارش، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در حال حاضر با در اختیار داشتن تجهیزات تخصصی و فنی، طی دورههای زمانی مشخص، وضعیت شبكه سیار را در تمام نقاط شهری و جادهای پایش و بررسی میكند و به منظور ارتقاء وضعیت شبكه از سوی اپراتورها، براساس مفاد موافقتنامه پروانه، اقدامات لازم را اعمال كند.
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری از مردم درخواست كرد به منظور جلوگیری از قطع ارتباط سرویس مشتركین و كاهش كیفیت ارتباط، درصورت مشاهده تعرض یا سرقت سایتهای BTS، با نیروی انتظامی به شماره ۱۱۰ و یا سامانه شكایات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با شماره ۱۹۵ تماس بگیرند.
بر اساس این گزارش گویا مشکلات زیادی برای آنتن دهی مناسب تلفن همراه وجود دارد اما این سوال مطرح است که آیا نمی توان همان تعداد سایت هایی که برای تلفن همراه وجود دارد را تقویت کرد؟ و یا با توجه به اظهارات رگولاتوری مبنی بر اینکه پوشش کامل شبکه تلفن همراه نیازمند همکاری همه دستگاه های متولی است،اقدامات لازم برای پوشش صد در صدی آنتن تلفن همراه توسط همین سازمان های مربوطه صورت گیرد؟
*قطع آنتن دهی تلفن همراه مشکل این روزهای پایتخت
تلفن های همراه تلفن هایی که روزی برای در دسترس بودن افراد و اطلاع از حال واحوال خانوادهایمان در اندازه های بزرگ و متفاوت از امروز و درابتدا بایک سیم کارت در دسترس افراد قرار گرفت و با گذشت زمان علاوه بر تغییر در شکل وشمایل گوشی های همراه تعداد اپراتورهای تلفن همراه نیز افزایش یافت.
با پیشرفت جامعه و افزایش جمعیت،مشترکان تلفن همراه نیز درحال افزایش است اما این روزها گویا تلفن های همراه به نیمه همراه در آمده اند و در زمانی که باید در دسترس باشند ،از دسترس خارج می شوند واین درحالی است که اپراتورهای مختلف تلفن همراه تلاش دارند تعداد سایت های تلفن همراه خود را افزایش دهند.
مشکل قطعی آنتن دهی ضعیف تلفن همراه موضوعی است که هر از چند گاهی علاوه بر شهرستان های مختلف در شهر تهران نارضایتی هایی را به دنبال دارد.
یکی از اهالی شیان در منطقه 4 تهران این گونه می گوید :منطقه ما چند وقتی است با اختلال روبه رو است و این درحالی است که در گذشته آنتن دهی در این منطقه مشکلی نداشت ودر واقع یکی از مناطقی بود که تلفن های همراه به خوبی آنتن می داد.
علاوه بر این هر از چند گاهی در شهر های مختلف و در نقاط مختلف شهر تهران با این مشکل روبر می شویم.
اما یکی از مواردی که بارها به آن اشاره شده سرقت سایت های تلفن همراه است و بنابر یک منبع آگاه سرقت و یا برخی مخالفت موجب برداشتن دکل مخابراتی در منطقه شیان شده است و حال این گونه تصور می شود که شاید یکی از دلایل اختلال در آنتن تلفن همراه همین موضوع باشد.
گفتنی است؛ باتوجه به اینکه اپراتورها هر بار بر افزایش سایت های تلفن همراه تاکید دارند وگویا شرایط وهماهنگی های لازم برای افزایش دکل های تلفن همراه فراهم نیست لذا بهتر نیست راه حلی برای این مشکل شهروندان پیدا شود؟
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/