رعایت نکردن برخی نکات در کاهش وزن باعث می‌شود راهکارها برای کاهش وزن جواب ندهند و فقط حین انجام آنها خود را گول بزنید.

دکتر کرمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در اکثر موارد افرادی که از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنند سعی می‌کنند در حین انجام آنها خود را گول بزنند که لاغر شده‌اند، در صورتی که در واقعیت چنین است که رژیم آنها تأثیری نداشته و جواب نداده است.

وی افزود: اگر غذا به اندازه کافی نخورید و درست ورزش نکنید وزنتان تغییر نمی‌کند و میزان غذایی که می‌خورید به درستی سوزانده نمی‌شود.

دکتر کرمانی در خصوص حذف کردن وعده‌های غذایی تصریح کرد: یکی از اطلاعات نادرستی که در طی سال‌ها به ما گفته شده این است که کم خوردن یعنی کاهش وزن. البته این حرف چندان بی‌معنا نیست، می‌توان گفت که کم خوردن غذاهای بی‌فایده و بد مانند شیرینی‌ها و چربی‌های ناسالم می‌تواند به کاهش وزن کمک کند اما حذف وعده‌های غذایی به طور کلی باعث بهم خوردن متابولیسم بدن می‌شود.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات تیروئیدی که به کاهش وزن هم مربوط می‌شود، کم کاری تیروئید است. در واقع در این شرایط بدن شما هورمون‌های کافی برای تنظیم فعالیت متابولیسم تولید نمی‌کند این تصور بسیار سخت است که وقتی بخواهید وزن کم کنید و در همان حال بدن‌تان به خاطر تغییرات هورمونی با شما در حال جنگ بوده و به شما می‌گوید وقت خوردن است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پایان خاطرنشان کرد: این نکته مهم است که خواب و کمبود وزن با هم ارتباط دارند و کمبود خواب نه تنها باعث می‌شود که بیشتر در معرض خوردن احساسی قرار بگیرید بلکه از طرفی میزان کورتیزول (عامل محرک اشتها) خون را هم افزایش می‌دهد.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

برچسب ها: چاقی ، رژیم ، ورزش ، وعده غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار