التهابات مزمن درجه پایین می‌تواند با سرطان، دیابت، بیماری‌های قلبی- عروقی و حتی مرگ همراه باشد.

دکتر ربابه شیخ‌الاسلام متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که از غذاهای تحریک کننده‌ی التهاب مانند غذاهای پرچرب و قندی استفاده می‌کنند زودتر از افرادی که بیشتر از میوه و سبزیجات استفاده می‌کنند می‌میرند.

وی اظهار داشت: التهابات مزمن درجه پایین می‌تواند با سرطان، دیابت، بیماری‌های قلبی- عروقی و حتی مرگ همراه باشد و حتی کسانی که رژیم غذایی‌شان بیشترین ارتباط را با تشدید التهاب دارد، 4 برابر بیشتر از افراد عادی احتمال ابتلا به سرطان دستگاه گوارش و مرگ در این رابطه را دارند.

دکتر شیخ‌الاسلام در ادامه افزود: از جمله موارد تشدید التهابات روغن‌های گیاهی مانند روغن ذرت و آفتابگردان،غلات تصفیه شده مانند کلوچه، کیک، نانهای صنعتی که باعث بالابردن‌ میزان پروتئین التهابی می‌شود، نوشابه‌ها، گوشت قرمز، همچنین مونوسدیم گلوتامات که منجر به بروز التهاب چاقی، بیماری‌های کبدی، دیابت نوع 2 می‌گردد.

وی تصریح کرد: این نتایج از تحقیقات اخیر دانشگاه کارولینای جنوبی بوده و همچنین این تحقیقات نشان داده است که مردان جوانی که روزانه حدود 2 قوطی نوشابه مصرف کرده بودند سطوح CRP آنها که یک علامت التهابی است، با بیماری‌های قلبی و سکته در ارتباط است، در 3 هفته 109 درصد افزایش یافت.

دکتر شیخ‌الاسلام در پایان افزود: محققان استرالیایی دریافته‌اند که مصرف یک وعده غذایی سرشار از اسیدهای چرب اشباع، خاصیت ضد التهابی کلسترول خوب یا همان HPL را کاهش داده، عملکرد عروق خونی را مختل کرده و منجر به پر فشاری خون و بیماری‌های قلبی می‌شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
چربی های حیوانی هم که چاق می کنن . ای خدا پس چی بخوووووووریم ما تو این کشور ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۴
عالی ترین کمپین است
آخرین اخبار