به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیرضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به تذکر مجتبی شاکری اظهار داشت: این موضوعی است که به پیشنهاد سازمان بازرسی کل کشور، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه وقت در زمان شورای دوم دنبال می کرد. شورای سوم هم تلاش زیادی کرد که این توافق انجام شود اما شهرداری قبول نمی کرد.
وی با اشاره به اینکه اختلافات ما با شهرداری از همین جا شروع شده بیان کرد: در سال ۹۲ جلساتی با شهرداری برگزار کردیم و آقای چمران توافق نامه را امضا کرد اما شهرداری باز هم عقب رفت و بیش از یک سال حاضر به امضای این توافق نامه نبود.
دبیر افزود: در این کمیته چهار نفر از شهرداری عضو هستند اما حتی یک نفر آنان نیز در حد معاون شهردار نیستند. ریاست این کمیته هم با رئیس کمیسیون برنامه و بودجه است و دبیرخانه کمیته هم در شورا مستقر خواهد بود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: ۶۰ شرکت حسابرسی که از جامعه حسابرسان و سازمان بورس گرید بالا دارند در این کمیته مورد بررسی قرار می گیرند و حسابرس منتخب باید در صحن شورا رای بیاورد.
وی در پاسخ به نگرانی شاکری در خصوص انتخاب رئیس این کمیته از نمایندگان شهرداری تصریح کرد: زمانی که یک عضو شورا در کمیته حضور داشته باشد حتی شهردار تهران نمی تواند ریاست جلسه را بر عهده داشته باشد. در این کمیته چطور مدیران کل می توانند در حضور اعضای شورا ریاست را بر عهده بگیرند؟
دبیر با تاکید بر اینکه با این توافق از شورا هیچ امتیازی گرفته نشده، اظهار داشت: حسابرس شورا با استقرار دو ماهه در شهرداری و بررسی رندم اسناد به این اطلاعات دست یافته است. با این توافق حسابرس به طور دائم در شهرداری مستقر می شود و به همه اسناد دسترسی خواهد داشت.
وی تاکید کرد: این تفاهم نامه در خصوص سازمان ها و شرکت های شهرداری انجام شده و بودجه شهرداری به طور مستقیم تنها توسط شورا حسابرسی می شود.
دبیر یادآور شد: اگر این توافق نامه به ضرر شورا بود هرگز اجازه نمی دادم این اتفاق بیافتد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/