به گزارش خبرنگار
اخبارداغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛عَسَل که آن را به فارسی اَنگَبین گویند، مایعی شیرین و گرانرو است که زنبورعسل از شهد گلها تولید میکند.عسل به طور کلی یک ترکیب محلول در آب بسیار غلیظ قندی است. مهمترین قندهای عسل فروکتوز، گلوکز و ساکاروزهستند. در مجموع یک کیلوگرم عسل ۳۲۵۰ کالری انرژی دارد. عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد میتوان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد. تعدادی از ویتامینهای اصلی هم در عسل وجود دارند، اما مقدار آنها قابل توجه نیست.
صاحب خانه ای پس از تعمیر شیروانی خانه خود متوجه وجود مقدارزیادی عسل درشیروانی خانه اش شد.شاید این چنین صحنه هایی را تابه حال درزندگی خود با ان مواجه نشده باشید اما همچنین اتفاقی واقعیت دارد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/