در دهه 40 شمسی پیک هایی که غذاها را به دست مشتریان می رساندن از روشی عجیب استفاده می کردند.

به گزارش خبرنگار اخبارداغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ خوراک، خوراکی، یا غذا خوردنی‌ای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دست‌نخورده، تغییریافته و یا نیمه‌تغییریافته برای مصرف آماده می‌شود. خوراک می‌تواند منشاء حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف شود.


در ﺩﻫﻪ ۴۰مسئول پخش غذا-ﻫﺸﺖ ﻃﺒﻘﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﭘﻠﻮ،ﮐﺒﺎﺏ،ﺭﯾﺤﺎﻥ، ﺗﺮﺷﯽ،ﺩﻭﻍ،ﻣﺎﺳﺖ ﻭﺧﯿﺎﺭبود حمل می کرد .

سرو خارق العاده غذا دردهه 40 +عکس





برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۲ دی ۱۳۹۴
واقعاً جای تشکر دارد؛ اگر خوراک را تعریف نکرده بودید، من اصلاً نمی دانستم خوراک یعنی چه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۰۲ دی ۱۳۹۴
اگر از دستش بیافتد یک ماه باید مجانی کار کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۰۲ دی ۱۳۹۴
خوش بحال آن روزها...