به گزارش
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ منیژه آرمین، نویسنده، با بیان اینكه در سالهای اخیر قدمهای خوبی در زمینه داستان انقلاب اسلامی برداشته شده است، اظهار كرد: افراد برجستهای در سالهای اخیر داستان انقلاب نوشتهاند و این گونه ادبی به لحاظ كمی و كیفی قابل بررسی است.
وی ادامه داد: البته داستان انقلاب اسلامی هنوز جای كار بسیاری دارد و موضوع وسیع و گسترده ای است كه میتوان با نگاههای متفاوت به آن ورود كرد و داستانهای متفاوتی از آن نوشت.
آرمین همچنین با تاكید بر اینكه خلاقیت راهی برای برون رفت از كلیشهها ست، عنوان كرد: هنر نویسنده این است كه چطور به سوژه مدنظرش نگاه كند و به عمق مسائل وارد شود. هر داستانی با هر موضوع و قالبی میتواند كلیشهای باشد، اما خلاقیت و هنر نویسنده است كه از یك موضوع، روایتی تازه میسازد.
این نویسنده با بیان اینكه مرحوم امیرحسین فردی با راه اندازی جشنواره داستان انقلاب حركت خوبی را در این زمینه رقم زد، اظهار كرد: از دورههای نخست جشنواره داستان انقلاب، داوری آثار را بر عهده داشتم و طی سالهای مختلف مشاهده كردم كه كیفیت آثار بهتر و بهتر میشود و سیر تكاملی داشته است و اگر به همین شكل ادامه پیدا كند فكر میكنم آینده خوبی دارد.
وی ادامه داد: همچنین داستان انقلاب به نوعی در باورهای مردم ریشه دارد و چیزی نیست كه بگوییم تنها در سال 57 اتفاق افتاده است. سال 57 نقطه تبلور انقلاب اسلامی بوده است و وقتی دقت میكنیم در آثار داستان انقلاب می بینیم كه به ریشههای انقلاب توجه شده است.
آرمین خاطرنشان كرد: ژانرهایی همچون طنز، معمایی و پلیسی و عاشقانه در داستان انقلاب خیلی كار نشده است. البته این موضوع بستگی به سبك داستان نویسی نویسنده دارد كه چطور به سوژه خود نگاه كند. فكر میكنم داستان انقلاب بتواند در ژانرهای مختلف خود را نشان دهد. انقلاب هم مانند دیگر اتفاقات اجتماعی كه رخ داده، می تواند دست مایه هر گونه اثری باشد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/