وی
انواع مرکبات را نیز مفید دانست و خاطرنشان کرد: توصیه میشود افراد
آب مرکبات از جمله نارنگی، پرتقال و لیموشیرین را به صورت تکی و یا مخلوط
استفاده کنند.
این
کارشناس تغذیه افزود: روغن زیتون و ماهی نیز به دلیل امگا3 در تقویت سیستم ایمنی
موثراست و اثر ماهی به دلیل وجود "روی" بسیار بیشتر است.
شیرمستی
به افراد توصیه کرد، برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه یک لیوان آب، یک قاشق
عسل و یا یک لیمو ترش تازه را به صورت شربت مصرف کنند.
وی
مصرف قندهای مصنوعی را برای سیستم ایمنی مضر دانست و تاکید کرد: انواع شیرینیها،
آبمیوههای پاکتی و قندهای ساده میتواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف و بدن را برای
ابتلا به انواع بیماریها از جمله آنفلوانزا مستعد کند.
به
گفته این کارشناس تغذیه مصرف قهوه، چای غلیظ، شکلات، نوشابه و سایر موادی که
کافئین دارد نیز میتواند سیستم ایمنی را ضعیف کند.
وی
در خصوص غذاهای تقویت کننده سیستم ایمنی نیز تصریح کرد: رژیم غذایی حاوی پروتئین و
سبزیجات برای تقویت سیستم ایمنی مفید است و به افراد توصیه میشود انواع سبزیجات
پخته از جمله کلم بروکلی، کدو، اسفناج و همچنین پروتئینها مانند حبوبات و یا گوشت
مرغ را در برنامه داشته باشند.
انتهای پیام/ب