به گفته او، غذا فقط برای رفع گرسنگی نیست بلکه نقش بهداشت غذایی برای کاهش آلاینده های بیولوژیک شیمیایی و فیزیکی، باقیمانده های سموم و داروها نیز از سوی اصناف مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نماینده سازمان جهانی ایمنی غذا در ایران از افزایش جهانی بیماری های ناشی از مصرف غذا در رستوران خبر داد بر لزوم رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشت برای تهیه غذای کیفی تاکید کرد.

«انعام شکری» یکشنبه در نخستین جشنواره تغذیه برتر که با حضور اتحادیه ها، تشکل ها، اصناف و صاحبان برندهای برتر غذایی در مرکز همایش های صداو سیما برگزار شد، گفت: بر پایه آمار سال 2009 میلادی آمریکا، بیماری های ناشی از مصرف غذا در رستوران در جهان رو به افزایش است.

شکری درباره اهمیت استقرار سیستم ها و استانداردهای ایمنی و بهداشت مواد غذایی در رستوران ها افزود: رستوران ها باید غذای کیفی تولید کنند.

وی گفت: تامین غذای کیفی که مواد و عناصر مغذی را به بدن برساند از مواردی است که باید در رستوران ها اجرا شود و این مهم در کارگروه تخصصی غذا در اتاق اصناف نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

به گفته او، غذا فقط برای رفع گرسنگی نیست بلکه نقش بهداشت غذایی برای کاهش آلاینده های بیولوژیک شیمیایی و فیزیکی، باقیمانده های سموم و داروها نیز از سوی اصناف مورد توجه قرار گیرد.

دبیر علمی جشنواره تغذیه برتر تصریح کرد: در دنیای امروز افزون بر گردشگران، مردم بیشتر اوقات خود را خارج از منزل می گذرانند؛ بنابراین غذای خود را از رستوران ها تهیه می کنند.

به گفته شکری، نقش ارتقای بهداشت و کیفیت غذا باید مورد توجه مسئولان بهداشت و صاحبان اصناف در بخش رستوران ها قرار گیرد.

نماینده سازمان جهانی ایمنی غذا ادامه داد: اتاق اصناف ایران حلقه وصل برقراری ارتباط بین اداره ها و نهادهای دولتی با اصناف است و تصمیم ها و راهکارهای دولت در زمینه ارتقای کیفیت و سلامت غذا در واحدهای صنفی اجرا شود.

منبع: ایرنا
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.