چای ترش یا چای قرمز از گیاه رز چینی تهیه می‌ شود که از گلبرگ و دانه های آن می‌ توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد.

سیدمهدی غضنفری متخصص فیزیولوژی و مدیر طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به این که دمنوش‌ها نوعی دارو گیاهی هستند و آثار متفاوتی روی بدن می‌گذارند، اظهار کرد: در طب سنتی دمنوش‌ها نوعی داروگیاهی محسوب می‌شوند و آثار متفاوتی روی بدن دارند. هر دمنوش برای افراد مختلف با توجه به مزاج و طبع آنها تعیین می‌شود.

غضنفری تصریح کرد: چای ترش نوعی دمنوش با طبع سرد و خشک است و برای گرم مزاجان مفید و برای سردمزاجان مضر است. این دمنوش پس از مصرف حالت سردی را در بدن ایجاد می‌کند. افرادی که مزاج سرد دارند و دارای متابولیسم و انرژی پایین هستند باید از خوردن چای ترش به ویژه در فصل سرما و برودت هوا و در اقلیم‌های سردسیری پرهیز کنند. این نوشیدنی فقط برای گرم مزاجان توصیه می‌شود.

 این متخصص فیزیولوژی و مدیر طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش تأکید کرد: چای ترش برای گرم مزاجان و افرادی که فشار خون بالا و چربی خون بالا دارند،  تجویز می‌شود. این نوشیدنی برای  انواع فشارخون و چربی خون مفید است. برخی از سرد مزاجان می‌توانند با توجه به تجویز متخصصان طب سنتی با افزودن مواد گرم یا شیرین به ویژه عسل به مقدار کم از چای ترش استفاده کنند.

وی در پایان گفت: بهتر است به چای ترش دمنوش‌هایی مانند نعنا با مقداری لیمو امانی و یا آب لیمو، ترکیب گل گاوزبان و لیمو، دارچین و لیمو، بابونه و نبات و یا مقدار کمی آب لیمو استفاده شود. به طور معمول چای ترش بر سیستم قلب و عروقی و فشارخون تأثیر مستقیم دارد و باعث کاهش متابولیسم بدن، کاهش حرارت بدن و فعالیت قلب می‌شود.




برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.



انتهای پیام/

برچسب ها: چای ترش ، قلب ، دمنوش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار