وی افزود: از آنجایی که فسفر، تقویت کننده اعصاب و مغز است مواد غذایی حاوی فسفر در این زمینه مفید هستند.
عزیزی تاکید کرد: فسفر در مغز بادام، مغز پسته، مغز گردو، مواد پروتئینی، انواع گوشت قرمز و سفید به خصوص ماهی، فراوردههای دریایی چون میگو و نیز در لبنیات وجود دارد.
وی بیان کرد: وراثت 50 درصد، تغذیه مناسب 20 درصد و 30 درصد تمرینهای تمرکزی در افزایش هوش و تقویت حافظه موثراند.
وی در پایان توصیه کرد: مطالعه، حل مسائل ریاضی و جدول از جمله روشهایی است که موجب تقویت و پرورش مهارتهای تمرکزی میشوند.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/