چندی پیش وعده هایی از انجام ساز وکارهای لازم برای اجرای طرحی بعنوان مسکن امید با هدف حل مشکل مسکن کارگران بیمه شده و بازنشستگان این سازمان مطرح شد اما تاکنون این قول و قرارها اجرایی نشده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با وجود اینکه قول هایی از سوی مسئولان در خصوص تدوین سازوکارهای لازم جهت اجرای ساخت مسکن "امید" برای قشر کارگر و بازنشسته بیمه شده فاقد مسکن داده شده بود اما هنوز از اجرایی شدن آن خبری نیست.

 دادن وعده ای قشنگ به کارگرانی که سختی مشاغل از نامشان پیداست و نیز رها کردنشان در انتظار رسیدن به آینده ای بهتر، کمی دور از انصاف است.

چرا که برخورداری ازحداقل امکانات ، حق مسلم تمامی افراد یک جامعه و داشتن مسکن نیز یکی از همین حداقل حق بشر بوده که درحال حاضر همین حق ناچیز از آن‌ها دریغ شده است.  

این در حالی است که علی ربیعی ، وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در یک سایت خبری در بازدید سرزده خود از یکی از شرکت های خودروساز در واکنش به درد ودل‌های جامعه کارگری مبنی بر نداشتن خانه تاکید کرده بود که دولت طرح مسکن امید را برای کارگران در برنامه کاری خود دارد.

وی با بیان اینکه بودجه ای را در همین خصوص برای سازمان تامین اجتماعی در نظر گرفته ایم  افزود: با درنظر گرفتن بودجه برای این سازمان قصد داریم از محل منابع سازمان برای کارگران تحت پوشش، واحدهای مسکونی احداث کنیم.

این طرح که با هدف حمایت از تامین مسکن اقشار کارگری قصد اجرایی داشت با سکوت مسئولان ذی ربط در روند اجرای آن ، بار دیگر ناامیدی و اندوه را مهمان خانه کارگران خسته از پرداخت کرایه ملک های استیجاری کرده است.

آن‌ها که با آگاهی از اولویت بندی در نحوه ارائه ساختمان ها ، با همراهی خانواده های خود برای ورود به خانه جدید لحظه شماری می کردند.

در حالی که علی ربیعی وزیرتعاون ، کار و رفاه اجتماعی از تعداد و نحوه اجرای این طرح درسایتی دیگرمی گوید:  پس از تدوین ساز و کارهای لازم، تعداد و نحوه واگذاری و احداث واحدهای مسکونی به کارگران مشخص خواهد شد اما در روز کارگر که قرار بود تا ازجزئیات طرح مسکن صحبت شود هیچ اشاره ای به این موضوع نشد . پس این سکوت معنادار برای چه بود؟

پس از سپری شدن زمان طولانی  ، کارگران در خصوص اجرا نشدن این طرح معتقدند: که دولت و مسئولان ، حمایت واقعی را در حل تامین مسکن نمی کنند و در این میان با گذشت سال ها پس از عدم تحقق این طرح ها ، از اجرای چند طرح با اسامی مختلف ازجمله مسکن امید ، مسکن اجتماعی و  احیای صندوق مسکن کارگران نیز سخن گفته شد.

تمامی مسئولان محقق نشدن این طرح ها را به زمان بر بودن آن ربط داده و معتقدند که در سال‌های آینده تمامی کارگران و بازنشستگان صاحب خانه می شوند حال باید دید که در یک دوره ۵ساله چه‌تعداد مسکن  برای کارگران بیمه‌شده فاقد مسکن و بازنشستگان تامین اجتماعی ساخته می شود و آیا به راستی این وعده ها عملی خواهد شد یا خیر؟

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.