وی تصریح کرد: این همایش با استقبال خوب خانواده ها برگزار شد و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان شوشتر نکات لازم را در خصوص غذای سالم، راه های کاهش دیابت، فشارخون، مرگ میرهای ناشی ازبیماری های قلبی، عروقی و انواع سرطان ارائه کردند.
بخشدار میان آب شوشتر بیان داشت: آموزش های مربوط به تغذیه سالم نباید مختص یک روز خاص یا همایش باشد، بلکه باید برای تمامی طول سال نهادینه شود.
در پایان این جشنواره غذاها با اولویت سالم بودن، استفاده حداقل از نمک، روغن و شیوه پخت صحیح مورد بررسی و داوری قرار گرفتند و به 10 نفر از شرکت کنندگان هدایایی از طرف بخشداری میان آب اعطا گردید.
بخش میان آب شوشتر با جمعیتی بالغ بر 20 هزار نفر از بخش های تابع شهرستان شوشتر محسوب می شود.
انتهای پیام/ب