به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان دریافتهاند انجام وررزش میتواند باعث تغییر در قابلیتهای مغزی افراد شود. گفتنی است، کارشناسان این نتایج را با بررسی و انجام اسکن FMRI بر روی 11 فرد ورزشکار و در رده سنی 19 الی 50 سال قرار داشتند، بدست آوردهاند.
بررسیها نشان میدهند، انجام 4 اسکن در فاصله بیش از 34 هفته تمرین ورزش مرتب نشان داده است که این نوع ورزش باعث افزایش فعالیت در مناطق منجر به قشر مغز میشود.
کارشناسان بررسی تغییرات neuroplastic را مرتبط با آموزش و تمرین ورزش منجر به افزایش قوای سیستم عصبی مغز دانستهاند.
در عین حال پژوهشگران به افراد توصیه می کنند بطور مداوم تمرینات ورزشی جدید یاد بگیرند تا به پرورش بافت عصبی مغز آنها منجر شود.
کارشناسان با مطالعه در خصوص مغز این افراد یافتهاند تمرین طولانی مدت و توالی حرکتی پیچیده میتواند باعث تغییرات اساسی در شبکههای عصبی مربوط به یادگیری مغز و حتی جلوگیری از بروز بیماریهایی چون پارکینسون و آلزایمر شود. پژوهشگران بر این اساس امیدوار هستند از این تکنیک برای افزایش قوای حرکتی و توسعه درمانهای موثر برای بازسازی مغز آسیب دیده بیماران دچار آسیبهای مغزی، تصادفات، تروما، آلزایمر، پارکینسون و حتی سکته مغزی استفاده کنند.
کارشناسان در عین حال دریافتهاند انجام حرکات پیچیده مغزی باعث افزایش خون رسانی به بافتهای مغز و تغذیه بهتر سلولهای مغزی میشود و همچنین اکسیژن رسانی به بافتهای مغز بهتر انجام میشود.
براساس تحقیقات نورونهای مغزی در هنگام انجام ورزش میتوانند ارتباط موثرتری با همدیگر پیدا کنند و باعث افزایش سطح هوشمندی افراد شوند.
انتهای پیام/