براساس این گزارش هزار و 551 نشریه به بخش داوری مقدماتی ،9 هزار و 424 مقاله و 371 اثر در بخش ویژه به دبیر خانه این همایش ارسال شد.
شایان ذکر است،در مرحله نهایی داوری این دوره 260 نشریه، 540 اثر و 92 اثر در بخش ویژه به مرحله نهایی راه یافتهاند.
گفتنی است، این اختتامیه با سخنرانی سید ضیا هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم و با اهدای جوایز به برگزیدگان هر بخش نهمین دوره نشریات دانشجویی به پایان میرسد.
بی تردید مهمترین روشهای جستجوی دیدگاهها و نقطه نظرات نقش فعال دانشجویان بوده و استفاده از ظرفیت این قشر در قالب نشر دانشجویی، میتواند بسیار مفید و موثر باشد.
دانشجویان در کنار کار علمی در موضوعات مختلف به فعالیت در نشریات دانشجویی میپردازند و نقطه نظراتشان را درباره مسائل مختلف سیاسی،اجتماعی و فرهنگی بیان میکنند. نشریات رویدادهای مهم را تحت پوشش قرار داده و تاثیر چشمگیری در سطح جامعه میگذارد و همچنین روزنامه نگاری در دانشگاههای کشور و خبرگزاری سطح کیفی و کمیشان به وسیله همین دانشجویان بالا میرود.
جشنوارههای دانشجویی پس از انقلاب اسلامی محلی برای تعامل آموزش و الگوبرداری بوده و نهمین جشنواره دانشجویی پس از سالهای زیادی که دانشگاهها به طور مستقل این جشنواره را بر پا میکردند به صورت متمرکز با همکاری دو وزارت علوم، و بهداشت و همچنین سازمان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
هیئت داوران متشکل از هر حذب و جناحی آثار رسیده به این دبیرخانه را بررسی و پس از داوری مقدماتی 435 نشریه و 257 اثر در بخش نهایی هیئت داوران این آثار بررسی شد و به تبع نفرات برگزیده هر بخش جوایز نفیسی در نظر گرفته شده است. هیئت داوران به نقش بیش از پیش روزنامه نگاری در نشریات دانشجویی تاکید کرده و از دانشگاهها برای بالا بردن سطح کیفی و کمی خبرنگاران دانشجو درخواست حمایت کرده است.
پرهیز از کلی گویی ضرورت رعایت ایجاب ، رعایت تکنیکهای روزنامه نگاری،اصولی هستند که سبب ارتقای سطح نشریات دانشجویی میشود.
انتهای پیام/