گفتنی است، در عوض کارشناسان توصیه میکنند افراد مرکبات را به صورت پالم، یعنی به همراه پوست و گوشت میوه مصرف کنند و تا دو ساعت پس از آن از قرار گرفتن در معرض نورخورشید اجتناب کنند.
بررسیها نشان میدهند، بر اساس مطالعات تا دو ساعت پس از خوردن مرکبات DNA سلولی در مقابل آسیبها دچار ضربه پذیری است.
کارشناسان یکی از بهترین میوه ها برای محافظت در برابر سرطان و بیماریهای قلبی را انواع توتها معرفی کردهاند.
توتها میتوانند در برابر سرطان و بیماریهای قلبی از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن و نیز حفظ سلامت کبد و مغز موثر باشند.
بر اساس پژوهشها گیاهان و ادویه جات در رده دوم پس از توتها به لحاظ میزان آنتی اکسیدان قرار دارند.
پژوهشگران بیشترین میزان آنتی اکسیدان را در میوه تمشک میدانند، سپس در توت فرنگی و زغال رخنه که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند و باید در رژیم غذایی روزانه قرار بگیرند.
به گفته پژوهشگران مصرف میوههای فریز و منجمد شده میتواند باعث نابودی آنتی اکسیدانهای موجود در میوه شود و ارزش تغذیهای آن را از بین ببرد.
از جمله دیگر میوههای مفید برای محافظت از چشم میتوان هویج و انگور سیاه را نام برد که به ویژه انگور سیاه میتواند برای کاهش علائم فشار چشم در اثر استفاده بیش از حد از کامپیوتر مفیدباشد.
زالزالک نیز میوه مفید دیگری برای حفظ سلامت چشمها است که حاوی رنگندانه آنتی اکسیدانی به نام زیگزانتین است و میتواند در برابر ابتلا به درتزاسیون ماکولا از چشم افراد محافظت به عمل آورد.
کارشناسان اعتقاد دارند با مصرف صحیح، به اندازه و به موقع میوهها میتوان از ابتلا به بسیاری از بیماریها جلوگیری کرد.
انتهای پیام/